Loading...
NajaveNovosti

NOVO IZDANJE HEAVY METAL PARTYA VALHALLA 1.3.2014. U MOČVARI!

valhalla-1.3.2014.-bannerART KNOCKOUT (Judas Priest tribute bend, Rijeka)
FLESH (heavy metal – Zagreb)
POST-COITAL SILENCE (alter-pop/metal, Zagreb)

Upad: 20 kn (od 21:00, na ulazu u klub)

ART KNOCKOUT (Judas Priest tribute bend, Rijeka)
Vrhunski usviran bend, identičan outfit te nevjerojatan vokal Terle kojega bi, sigurni smo, i Rob Halford pohvalio. Jednom rječju, vjerne replike legendarnog heavy metal benda dolaze odsvirati vrhunski Judas Priest koncert nabijen hitovima. Koncert na kojem se svaki ljubitelj heavy metal glazbe zasigurno može zabaviti. Ova petorka mnogim je koncertima oduševila publiku diljem Hrvatske, a sada ponovno, nakon Valhalle 2010. i 2012, dolaze u Zagreb odsvirati još jedan koncert za pamćenje!

FLESH (heavy metal, Zagreb)
Zagrebački heavy metal trio osnovan je 2004. godine pod imenom Füll Thröttle. Mnogi koncerti, pauza od 2 godine, promjena imena – bilo je turbulentno. Nastupali su u mnogim zagrebačkim klubovima, kao i na mnogim motorijadama… Krajem prošle godine mjenjaju ime u Flesh, ali ne mjenjaju svoj genijalni heavy metal zvuk. Nakon dugog i mukotrpnog rada, uspjeli su izdati svoj istoimeni album prvijenac kojega će promovirati na Valhalli!

POST-COITAL SILENCE (alter-pop/metal, Zagreb)
Zagrebački bend koji svira žestoku, no prije svega neobičnu mješavinu metala i rocka, začinjenu svojevrsnim pop štihom. S ženskim vokalom na čelu, bend vodi publiku na putovanje kroz osobne priče, kroz tamne tunele stanja svijesti i one povremene trenutke kada se čini da ipak postoji svjetlost na kraju. Svoj zvuk će predstaviti na Valhalli!

Za sve metalike željne vrhunske slušaone pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy i power metala kao što su Hammerfall, Helloween, Stratovarius, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Saxon, Edguy, Black Sabbath, Lost Horizon, Running Wild, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Ronnie James Dio, Avantasia te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala. Dođite, uživajte, pjevajte i zabavljajte se te sudjelujte u stvaranju magične metal atmosfere!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog albuma power metalaca Primal Fear – Delivering The Black, kojega ćete u cijelosti moći čuti. Sredinom ožujka te početkom svibnja Zagreb će posjetiti 2 poznata metal benda. U četvrtak 20.03. u Tvornicu Kulture stižu Amorphis, a u ponedjeljak 05.05. u Tvornicu Kulture stižu Amon Amarth. U bogatoj nagradnoj igri podijelit ćemo 1 ulaznicu za koncert Amorphisa i 1 ulaznicu za koncert Amon Amartha. Jedan sretnik osvojit će festivalsku ulaznicu za Underwall festival! Festival će se održati u Zadru, od 5. do 8. lipnja 2014. godine. Vicious Rumors, Tankard, Arkona, Blaze Bayley, Enslaved, Bombarder, Benediction, Onslaught, Secret Sphere, Impaled Nazarene te mnogi drugi nastupit će na ovogodišnjem izdanju festivala. Također, najveći metal festival naše regije, Metaldays (održava se u Sloveniji u Tolminu od 20. do 26.7.2014.) poklanja official Metaldays festivalsku majicu. Prvih 200 sretnika koji kupe kartu za Valhallu sudjeluju u nagradnoj igri. Vidimo se na Valhalli!

Valhalla info e-mail – valhallacroatia@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *