Loading...
NajaveNovosti

NOVIH 14 BENDOVA KOMPLETIRALO LINE-UP METALDAYS FESTIVALA

NOVIH 14 BENDOVA KOMPLETIRALO LINE-UP METALDAYS FESTIVALA

U posljednjoj ovogodišnjoj najavi, čak četrnaest bandova potvrdilo je svoj nastup na slovenskom MetalDays festivalu, koji će se ove godine održati u terminu od 24. do 30. srpnja u Tolminu.

Line up-u su se tako pridružili sljedeći bandovi: Fleshgod Apocalypse, Pro Pain, Bombus, Misery Index, Satan, Gloryhammer, Battlecross, Stormzone, North, Nervochaos, Phantasmagoria, Overoth, Infest i Zix. Da sve ne bude baš u idiličnom ozračju, na žalost, brazilske death metal snage, sastav Krisiun, bio je primoran otkazati svoj dolazak, no organizacijski tim pronašao je rješenje i za taj problem Naime, umjesto Krisiuna, MetalDays će ugostiti belgisjke razarače, sastav Aborted, dok će Krisiun nastupiti u Tolminu 2017. godine.

Također, za sve obožavatelje sastava Krisiun, važno je još jednom napomenuti da će band nastupiti kao predgrupa velikom Cannibal Corpse sastavu u Zagrebu, 28. travnja u Vintage Industrial Baru, te dan kasnije u Ljubljani u Kinu Šiška. Kao treći band u sklopu ove turneje nastupiti će i Hideous Divinity.

MetalDays festival još je jednom na dobrom putu da bude rasprodan. U prodaji je ostalo još svega oko 1500 ulaznica, a kako bi na vrijeme osigurali svoj primjerak, kliknite ovdje.

Kako line-up izgleda možete pogledati i na službenoj stranici festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *