Loading...
Novosti

NOVI VIDEO GRUPE PRODIGY „THE DAY IS MY ENEMY“

NOVI VIDEO GRUPE PRODIGY „THE DAY IS MY ENEMY“

the prodigyGrupa The Prodigy objavila je naslovnu pjesmu za nadolazeći novi album, „The Day is My Enemy.“ Pjesma će naći svoje mjesto na šestom studijskom setu, takozvanih „elektronskih pankera“ , a biti će izdan 30. ožujka ove godine.

Pojavila se potreba za novim materijalom, nakon 2009. godine, kada je set „Invaders Must Die“ završio na vrhu službene U.K.  Album Top liste. Fanovi su uvid u novi materijali i što očekivati od Prodigya, dobili na samo Silvestrovo, sa trailerom „Nasty“ čije ime će također biti na albumu.

Glavni producent Liam Howlett razgovarao je o novom „longplayeru“ u intervjuu objavljenom u listopadu prošle godine za časopis Q: “Dance glazba je u svim vrstama postala glavna baza”, objasnio je naslov: „To je:  Evo ti bubanj, ovdje je vaša osnova.  Ovaj album je potpuno organski. Čista nasilna energija.” Prodigy  tako počinje odbrojavanje do izlaska albuma „The Day is My Enemy.“

Novi album je prvo izdanje od strane Three Six Zero Music, labela pokrenutog prošlog ljeta kroz dogovor sa Warner Bros Recordsom. Uz to, Prodigy je nedavno najavio niz  koncerata u Velikoj Britaniji za svibanj. No, prije povratka kući, oni će zagrijati na Future Music Festival koji se održava u  pet australskih gradova, te jedan dan u Singapuru, tijekom veljače i ožujka.

Link na video“The Day is My Enemy“ : http://youtu.be/h1AaKBbNGkk

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *