Loading...
Novosti

NOVI DARK SIDE PARTY UZ PROMOCIJU NJUJORŠKE KOZMETIČKE I FASHION LINIJE MANIC PANIC U PETAK 22. VELJAČE U ZAGREBAČKOJ JABUCI

Dark_side_MANIC_PANIC_webflyNovi „gathering“ starih i novih „šišmiša“, punkera i ljubitelja 80’sa zakazan je za petak 22. veljače na novom izdanju (Welcome to the) Dark Side partiju u poznatom zagrebačkom alter klubu

Jabuka koji ovaj mjesec slavi svoj četrdeset i peti rođendan. Ovoga puta smo odlučili napraviti promociju poznate njujorške linije Manic Panic koja je od 1977. godine u alternativoj sceni i konačno je stigla i u Hrvatsku. Manic Panic proizvodi „crazy colors“ boje za kosu, kozmetiku i modne proizvode za alternativnu scenu i ima etiketu „cruelty free“ što znaći da se proivodi ne testiraju na životanjama kao što su pogodni i za vegane. Kako bi se upoznali sa njihovim proizvodima ćemo na ovom fašničkom izdanju Dark Sidea napraviti promociju crazy colors boja i geleva za kosu kao i ostalih Manic Panic proizvoda uz modele i promo materijale. Pored promocije proizvoda će posjetitelji učestvovat u nagradnoj igri dje će tri sretnika dobiti boju za kosu ili gel po izboru. Manic Panic proizvode može kupiti u trgovini frizerske opreme Saniteh u shoping centaru Prečko ili preko web shopa na www.valera.com.hr, a također možete pogledat sve proizvode na oficialnoj stranici www.manicpanic.com.

Pošto Jabuka ovoga mjeseca slavi četrdestipeti rođendan će voditelj i dj Dark Sidea, Tomi Phantasma okosnicu programa koncipirati uz glazbu koja se vrtila u Jabuci krajem osamdesetih i početkom devedesetih, zlatnom dobu alter glazbe tj dark-a, pokreta koji je kod nas upravo i nastao u Jabuci. Tako će na repertoaru biti od old school dark i goth rocka, new wavea, post punka i electra do novijih bendova koji svoju glazbu stvaraju na tim temeljima. Znači od David Bowiea, Iggy Popa, Joy Division, Bauhaus, The Cure, Virgin Prunes, Christian Death, The Cult, Depeche Mode, Gang Of Four, Alien Sex Fiend, Killing Joke, Red Lorry Yellow Lorry, Nitzer Ebb, Die Krupps, Front 242, Skinny Puppy, DAF, Dance Society, Sex Gang Children, PIL, Simple Minds, Human League, Lene Lovich, The Stranglers, Ramones, Misfits, The Smiths, Mizar, EKV, Laibach, The Sisters Of Mercy, The Mission, … preko Nine Inch Nails, Clan Of Xymox, Fields Of The Nephilim, … do London After Midnight, Diva Destruction, Rosetta Stone, Heroes Del Silencio, Placebo, Marilyn Mansona, Covenant, Rob Zombiea, Deine Lakaien, The 69 Eyes, Paradise Lost, Tiamat, Moonspell, White Lies, Editors, Rammstein,….

Program će započeti u 23 sata, a ulaz je besplatan do ponoći do kada traje i happy hour, tj akcijske cijene pića, dok će se nakon ponoći ulaz naplaćivati 20 kn.

Welcome To The Dark Side!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *