Loading...
Novosti

NOVI ALBUM ERICA CLAPTONA DOSTUPAN ZA STREAMING

EricClapton-OldSockAko ste se zaželili Claptona i prije nego stigne u Beč onda sigurno s iščekivanjem čekate njegov novi album “Old Sock”, no ako vam je i to predaleko imamo dobre vijesti za vas. Naime, cijeli album je od 05. ožujka dostupan za streaming čak 7 dana prije nego dođe u trgovine.
Ne treba vas čuditi takav potez jer je poznato da danas glazbenici zarađuju od turneja, pa tako ni Clapton nije iznimka. Zapravo, ovo je izvrstan potez kojim se reklamira njegova nadolazeća turneja koja za tjedan dana kreće u Phoenixu i kasnije se nastavlja u Europi.

“Old Sock” se sastoji od 10 covera i 2 nove stvari, te donosi gostovanje Steve Winwooda, J.J. Calea, Paula McCartneya i drugih. Ovo je Claptonov 21. studijski album i naravno, ovdje je link na kojem možete poslušati album.

Naravno, još jednom vas moram podsjetiti da će koncert u Beču biti 11. lipnja i da još ima samo pokoja karta za stajanje. Clapton će uskoro napuniti 68. godina i rekao je da ne namjerava nastupani nakon 70-e, te vam je ovo možda zadnja šansa da ga vidite uživo i zbog toga vas upućujem na svikoncerti.eu gdje još uvijek možete osigurati kartu i prijevoz 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *