Loading...
NajaveNovosti

NOVI „100% NOVI VAL“ PARTY U PETAK 29. SVIBNJA U ZAGREBAČKOJ JABUCI

NOVI „100% NOVI VAL“ PARTY U PETAK 29. SVIBNJA U ZAGREBAČKOJ JABUCI

novi-val

Nakon prošlog, vrlo uspješnog „100% Novi Val“ partija će se u petak 29. svibnja u zagrebačkom klubu Jabuka održati nastavak te novovalne veselice. Osamdesete i novi val tj new wave su opet „in“, a Jabuka nikada nije ni izašla iz osamdesetih. Zato dođite u Jabuku gdje ćemo vas glazbenim vremeplovom provozat kroz zlatne osamdesete. A tko to može bolje nego Tomi Phnatasma koji je i sam proživio novi val!

Na programu  će biti pravi novi val kakav je stvarno bio, od punk i post punk scene s kraja sedamdesetih, preko novog vala i power i sinth popa s početka osamdesetih i dark rocka od sredine osamdesetih.

Kako se novi val događao istodobno i u svijetu, tj. Velikoj Britaniji i kod nas, mnogi su se bendovi i stilovi ispreplitali pa se tako nećemo ograničavati na granice već na glazbu koja se u to vrijeme slušala i koja je do današnjih dana ostala prisutna na sceni, a u posljednje vrijeme ponovno došla u centar zbivanja. Na repertoaru će znači biti Iggy Pop, Sex Pistols, Ramones, The Clash, the Stranglers, The Damned, The Vibrators, Buzzcocks, Dead Kennedys, The Cramps, 999, Devo, Buldožer, Pankrti, Paraf, Prljavo Kazalište, Pekinška Patka, Termiti, Azra, Lačni Franz, Public Image, Blondie, Lene Lovich, Police, Gang Of Four, Magazine, Fisher Z, The Jam, Toyah, The B 52’s, Pretenders, Patti Smith, Killing Joke, Siouxsie & The Bansshees, Madness, The Specials, Talking Heads, Ian Dury, Gary Numan, XTC, Yello, Adam & The Ants, DAF, U2, Simple Minds, Ultravox, OMD, Haustor, Idoli, Električni Orgazam, Šarlo Akrobata, Film, Laki Pingvini, Disciplina Kičme, EKV, David Bowie, Billy Idol, Pixies, The Smiths, Jesus & Mary Chain, REM, Midnight Oil, Joy Division, Bauhaus, The Cure, Laibach, Mizar, Video Sex, Xenia, Denis & Denis, Borghesia,….

Program počinje u 23 sata. Od 23 do ponoći je ulaz besplatan i happy hour na šanku. Od ponoći se ulaz naplaćuje 20 kn. Dobrodošli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *