Loading...
Novosti

NIGHTWISH OBJAVIO NOVI SINGL ÉLAN

NIGHTWISH OBJAVIO NOVI SINGL “ÉLAN”

nightwishelansinglecover

Nightwish se odlučio za petak 13. za obajvu novog singla pod nazivom Élan“ koji je ujedno i najavvu njihovog novog albuma „Endless Forms Most Beautiful“  koji izlazi 27. ožujka u Europi, 30. u Velikoj Britaniji i 31.3 u SAD-u.

Objavu singla je popratio i pripadajući spot koji je sniman u Finskoj na različitim lokacijama od rujna do studenog prošle godine i režirao ga je Ville Lipiäinen.

Tuomas Holopainen je izjavio kako je spot inspiriran neispričanim pričama o napuštenim mjestima dijljem Finske. Rađen je skoro godinu dana i u njemu su sudjelovali neki od najomiljeniji finskih glumica i glumaca. A snježna sova imena Urho (Hrabro srce) koja je postala zaštitini znak Nightwisha je ponovno nezaobilazn element spota.

Na singlu možemo naći 4 stvari i to album verziju, radio verziju, alternativnu verziju i bonus singl Sagan“ koji se neće naći na albumu.

Album „Endless Forms Most Beautiful“ će imati 11 pjesama i bit će izdan u nekoliko formata: standardni CD, digibook (uključuje instrumentalne verzije), 2LP, Earbook i digitalni download

Video spot za novi singl “Élan”  možete pogledati ovdje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *