Loading...
Novosti

NIGHTWISH ĆE SNIMITI NADOLAZEĆI NASTUP NA WACKEN OPEN AIR ZA LIVE IZDANJE

Nightwish-Floor-1Nakon što su zabilježili trostruku platinastu tiražu u Finskoj kao i zlatnu u mnogo europskih zemalja (Njemačka, Švicarska, Poljska, između ostallih) sa svojim aktualnim studijskim remek djelom „Imaginaerum“, nakon izlaska njihovog vlastitog vrlo uspješnog filma fantazije „Imaginaerum by Nightwish“ i nakon što su bili na turneji diljem svijeta tijekom ‘Imaginaerum World Tour’, legendarni finski simfonični metalci NIGHTWISH sada zatvaraju krug, budući da slijede završna tri koncerta u podršku „Imaginaerumu“.

 

Postoji li bolji način za proslaviti veliko finalne nego snimiti cijeli nastup na Wacken Open Air – najvećem svjetskom heavy metal fetivalu – za live DVD/Blu-ray?

Genijalni um i klavijaturist Tuomas Holopainen kaže:

„Došlo vrijeme za umotati magičnu i znamenitu jednu-i-pol godinu dugu „Imaginaerum World Tour 2012-2013! Ostala su nam još tri koncerta, jedan od njih će biti na legendarnom Wacken Open Air Metal Festivalu 03. kolovoza. Ovaj će koncert biti nešto ekstra posebno, budući da će biti objavljen kasnije ove godine na DVD/Blu-ray, zajedno sa velikim Imaginaerum World Tour 2012-2013 dokumentarcem. Naša draga leteća žena Dankinja, Floor Jansen, bial je ništa drugo nego nevjerojatna za vrijeme ove turneje s Nightwish, pa je ovo savršena prilika ovjekovječiti trenutnu vibru benda na filmu!“

 

Budite sigurni da ćete biti ispred True Metal Stagea na Wacken Open Air ove subote, 03. kolovoza, u 22:45 CEST kada će NIGHTWISH snimati svoju bombastičnu live magiju za vječnost!

 

Finalni »Imaginaerum World Tour« nastupi:
03.08.  D         Wacken                                              – Wacken Open Air
10.08.  B          Kortrijk                                               – Alcatraz Festival
11.08.  D         Hildesheim                                         – M’era Luna Festival

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *