Loading...
Najave

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS STIŽU U BEOGRAD 28. LISTOPADA

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS STIŽU U BEOGRAD 28. LISTOPADA

Jedna od najupečatljivijih pojava svjetske glazbene scene, cijenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupit će 28. listopada u Kombank Areni!

Nick Cave and the Bad Seeds održat će koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj će predstaviti album Skeleton Tree, koji je zauzeo vrhove brojnih svjetskih lista slušanosti i Guardianovih pet zvjezdica kao “remek djelo ljubavi i razaranja”.

Nick Cave and the Bad Seeds prodali su više od 5 milijuna albuma diljem svijeta i ostavili dubok i dalekosežan utjecaj na svjetsku umjetničku scenu.

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je najboljim koncertom 2008. godine u Srbiji. Bio je to jedan od najdužih koncerata ovog glazbenika, koji je trajao gotovo 150 minuta jer je u nekoliko navrata ispunio želje svojih fanova.

Novi album, koji će pored svojih starih pjesama, predstaviti u Kombank Areni, 28. listopada, nastao je u periodu kada je Cave izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Andrewa Dominika One More Time With Feeling koji svjedoči o patnji i traumi glazbenika. Skeleton Tree našao se na prvom mestu slušanosti u osam zemalja. Album je bendu donio najviše pozicije ikada na britanskoj i američkoj listi slušanosti. Nick Cave and the Bad Seeds nedavno su nominirani i za Brit nagradu (2017.) u kategoriji Najbolji međunarodni bend.

https://www.youtube.com/watch?v=9iGxoJnygW8

Nick Cave and the Bad Seed su turneju započeli nastupima po Australiji i Novom Zelandu a od jeseni će nastaviti svoj pohod na Europu i u sklopu toga pojestiti Beograd.

Osim svog dugogodišnjeg suradnika i tekstopisca, Warrena Ellisoma, Nick Cave će u Beograd stići s bendom kojeg čine Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.

Prodaja ulaznica započet će u petak, 17. veljače 2017.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *