Loading...
NajaveNovosti

NEUTRAL MILK HOTEL VEČERAS U TVORNICI

neutral milk hotelAmerički Neutral Milk Hotel, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih indie rock bandova svih vremena, nastupit će večeras u Velikom pogonu Tvornice kulture.
Prošlog četvrtka, bend je trijumfalno pohodio Primavera Sound, glasoviti festival u Barceloni koji je njihov nastup najavio na zadnjem danu prošlogodišnjeg izdanja. Pred više od 5000 oduševljenih fanova na ATP pozornici, Neutral Milk Hotel odradili su furiozan, hipnotički set započet s “King Of Carrot Flowers Part 1” što je izazvalo delirij publike na Parc del Forumu. Nastup u trajanju od cca 45 minuta, kraći od njihovog uobičajnog koncertnog seta, sastojao se od pjesama sa albuma “On Avery Island” i slavnog “In The Aeroplane Over The Sea”, albuma kojem je Pitchfork dao 10.0, najvišu moguću ocjenu, proglasivši ga jednako utjecajnim kao primjerice “Ok Computer” Radioheada, “Loveless” My Bloody Valentine ili “Slanted And Enchanted” grupe Pavement.
U Zagreb grupa dolazi u postavi koja je snimila kultni album iz 1998. godine – Jeff Magnum, Scott Spillane, Julian Koster i Jeremy Barnes.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *