Loading...
Novosti

NERGAL O BEHEMOTH DISKOGRAFSKOJ KARIJERI NAKON ‘THE SATANIST’: „NISAM SIGURAN BI LI SE TREBALO NASTAVITI“

NERGAL O BEHEMOTH DISKOGRAFSKOJ KARIJERI NAKON ‘THE SATANIST’: „NISAM SIGURAN BI LI SE TREBALO NASTAVITI“

Behemoth-Nergal

BEHEMOTH-ov album „The Satanist“ vrlo je dobro prihvaćen i rangiran na mnogim „best of 2014“ listama, no fanovi bi mogli malo pričekati do sljedećeg albuma, ako ga uopće i bude.

U intervjuu na nedavnom Inferno Festivalu u Norveškoj frontam Nergal govorio je o odgovoru na „The Satanist“ i kako bi to moglo utjecati na izlazak novog albuma.

„Jednostavno sam imao osjećaj da je to definitivno naš opus magnum“, rekao je Nergal. „Nisam siguran bi li se trebalo nastaviti nakon tako.. samo sam iskren ovdje. Jako sam sretan s albumom i odgovorom i svim“.

Nergal je nastavio: „Prošla je godina dana i otada nisam napravio ništa od ekstremne metal glazbe jer sam tako sretan sa onime što se događa sada. Tako da ćemo jednostavno dati nešto vremena. I razgovarajmo za godinu ili dvije pa ćemo vidjeti što će se onda dogoditi. No definitivno ćemo uzeti vremena.“

U veljači je izašla službena Behemoth biografija „Devil’s Conquistadors“. Verzija Nergalove autobiografije „Confessions of a Heretic: The Sacred andthe Profane: Behemoth and Beyond“ na engleskom jeziku objavljena je nedavno, u ožujku. Nergal radi i na akustičnom projektu. Opisao ga je kao ogoljenog i jednostavnog, no nije otkrio više detalja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *