Loading...
Novosti

NELLY FURTADO U LJUBLJANI, HALA TIVOLI – 14.3. „THE SPIRIT INDESTRUCTIBLE TOUR“

nelly
NELLY FURTADO DOLAZI U OKVIRU „THE SPIRIT INDESTRUCTIBLE TOUR“ U LJUBLJANU, 14.OŽUJKA

Nelly Furtado će nastupiti u Hali Tivoli, prvi puta u Sloveniji ali i općenito u ovoj regiji. Adria Entertainment ponosno predstavlja koncert ove atraktivne i cijenjene pjevačice. Nelly, koja se proslavila još 2001. sa svojim prvim singlom, do sada je primila brojne nagrade i priznanja, čak dva Grammya, 10 Juno nagrada, 3 MuchMusic Video nagrade a već ima i svoju zvijezdu na Canada’s Walk of Fame. Vjerojatno su rijetki oni koje ne znaju neko od njenih pjesama: “I’m Like a Bird”, “Turn Off the Light”, “Powerless (Say What You Want)”, “Try”, “Forca”, “Promiscuous”, “Maneater” i “Say It Right”.
Pretprodaja ulaznica je na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, benzinskih pumpi Petrola i on-line na www.eventim.si.

Nelly Kim Furtado (rođena 2.12.1978.) je kanadska pjevačica i autorica, producentica i glumica. Proslavila se rano, već sa svojim prvim albumom “Whoa, Nelly”, koji je sadržavao dva superhita: “I’m Like a Bird” i “Turn Off the Light”. Za prvi “I’m Like a Bird” je dobila Juno nagrado 2001. za singl godine a 2002. Grammya za najbolji ženski pop vokalni nastup. 2003. je objavila album “Folklore”, na kojem su bila čak tri internacionalna hita: “Powerless (Say What You Want)”, “Try” i “Forca”.
Tri godine kasnije napravila je mali zaokret u glazbenom stilu objavivši “Loose” koji je također postao svjetska uspješnica. On je sadržavao pjesme “Promiscuous”, “Maneater”, “Say It Right” i “All Good Things (Come to an End)”. Slijedile su tri godine pauze a nakon nje je čak objavila labum na španjolskom jeziku “Mi Plan”, i naravno odmah zaradila Latin Grammy za najbolji ženski pop vokal na albumu.
Ove je godine objavila album “The Spirit Indestructible” koji promovira na ovoj turneji. Konačno ćemo imati prilike ovu iznimno nadarenu pjevačicu i autoricui vidjeit i uživo u “našem dvorištu”.
Stoga – Ljubljana, četvrtak, 14. ožujka 2013 u Hali Tivoli!
Cijene ulaznica: Parter: 38,00 EUR, Tribine I: 45,00 EUR, Tribine II: 40,00 EUR
nellyina službena stranica: http://www.nellyfurtado.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *