Loading...
Novosti

NEKADAŠNJI GUNS N’ ROSES BUBNJAR STEVEN ADLER ISPRIČAVA SE ZBOG MEDIJSKE ZBRKE I PORUČUJE KAKO JE ŽIV I DOBRO

Steven Adler kaže kako je „živ i dobro“ manje od tjedan dana nakon hospitalizacije zbog ubodne rane koju je sam prouzročio.

Nekadašnji GUNS N’ ROSES bubnjar osvrnuo se na incident u video poruci na svojoj Facebook stranici i kaže:“ Doista mi je žao zbog medijske zbrke koja se događa. Živ sam i dobro. Radujem se vidjeti sve 12. srpnja u Golden Nugget u (Las) Vegasu i 13. srpnja na moto reliju u Oregonu. I volim vas sve i ne mogu dočekati da vas sve vidim i zagrlim. Hvala vam puno za vašu ljubav i podršku.“

Dana 27. lipnja lokalne vlasti su odgovorile na poziv kratko iza 18:30 sati zbog mogućeg pokupaja samoubojstva u Adlerovom domu u Studio City u Kaliforniji. Glasnogovornik Vatrogasnog odjela Los Angelesa potvrdio je za People da su pozvani na adresu zbog mogućeg probadanja nožem te su vozilom hitne pomoći pacijenta prevezli u lokalnu bolnicu. Alderov predstavnik je kasnije rekao za TMZ kako ubodna rana nije bila pokušaj samoubojstva već jednostavno nezgoda. Nije precizirao što je prouzročilo nezgodu osim što je istu opisao kao „vrlo malenu, površinsku ranu“. Naglasio je i kako je Adler trijezan već nekoliko godina.

Steven je bio bubnjar GUNS N’ ROSES-a od 1985. do 1990. godine. Iz benda je otpušten zbog svoje ovisnosti o drogama što je kod njega prouzročilo pad u depresiju i još veće konzumiranje droge.

Adlerova autobiografija „My Appetite for Destruction: Seks, and Drugs, and Guns N’ Roses“ izašla je u srpnju 2010. u knjizi Adler govori o svemu bez straha navodeći svoje borbe s ovisnošću o heroinu i cracku, svom financijskom slomu nakon što je izbačen iz GN’R, svom propalom braku i zdravstvenim problemima koji su ga u nekoliko navrata gotovo stajali života.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *