Loading...
NajaveNovosti

NE PROPUSTITE ROBBIEA WILLIAMSA UŽIVO NA NOVOJ TURNEJI U BUDIMPEŠTI, 25.4. I BEČU, 28.4.

RobbieWilliams-Bec2014 Nakon što je prošle godine oduševio europsku publiku velebnim stadionskim koncertima, britanska pop superzvijezda ROBBIE WILLIAMS vraća se na europske pozornice, ovog puta na dvoranskoj turneji. Nama najbliže biti će u travnju prvo u Budimpešti 25.4. te u Beču, 28. travnja.

Nakon odličnog koncerta krajem 2013. u londonskom Palladiumu, ROBBIE WILLIAMS je najavio novu turneju za 2014. godinu koja će popratiti njegov aktualni studijski album ”Swings Both Ways” koji je dobro primljen i kod kritike i kod publike.

Sama turneja i započinje 25. travnja u Budimpešti, a završava u srpnju u londonskoj O2 Areni što je i logični slijed nakon oduševljenih reakcija u Palladiumu, kada je po prvi puta uživo predstavio pjesme sa novog albuma. Tko je kojim slučajem propustio njegov koncert na zagrebačkom Maksimiru prošlo ljeto, evo nove prilike!

Službeni Robbie Williams VIP paketi biti će dostupni na www.markbutler.co.uk.

Prodaja ulaznica: na njegovoj web stranici www.robbiewilliams.com, www.ticetmaster.co.uk, te www.seetickets.com. www.seetickets.com.

„Na koncert možete organiziranim prijevozom u dobrom i zabavnom društvu u aranžmanu našeg partnera, agencije ART TRAVEL kod kojeg možete kupiti i karte za koncert. Detaljnije na: http://www.art-travel.hr/hrv/page.php?main=putovanja&page=index

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *