Loading...
Najave

NAJZLOČESTIJA PROSINAČKA VEČER

NAJZLOČESTIJA PROSINAČKA VEČER

Image and video hosting by TinyPic

Samo jedan dan poslije svetog Nikole, dotični bradati muškarac vidjet će kako je to kad te zašamara krampus. Jer šamarat s kultnim bendovima Possessed, Belphegor i Absu.

Ako postoji pravo zlo onda je to činjenica da će u prosincu kada se slavi jedan od najvažnijih kršćanskih blagdana, Božić, po Europi paliti tri metal benda, od čega su najmanje dva inkarnacija srednjaka koje Rogati pokazuje nebesima.

Prvi bend je Possessed, jedan od prvih death metalaca na svijetu, koji se s pločama Seven Churches i Beyond The Gates te EP-om The Gates Of Horror smatra klasikom ekstremnog metala. Bend je nastao u osamdesetima i sa svojima hitovima utjecao na razvoj death i black metala, iako je prvobitno težio thrash zvuku. Prije deset godina bend su ponovno okupili Jeff Becerro, jedini originalni član sastava, koji vokalizira đavolje litanije, gitaristi Daniel Gonzales (Gruesome) i Mike Pardi (Draconis), basist Robert Cardenas (Coffin Texts, Agent Steel) te bubnjar Emilio Marquez (Assessino, Sadistic Intent). Uživo ćete moći čuti klasike kao što su March To Die, The Exorcist, Death Metal, Satan’s Curse… sjetite se samo njihovog odličnog nastupa prije nekoliko godina na MetalDaysu!

Drugo nesveto ime je austrijski bend Belphegor, koje publika već jako dobro poznaje. Savršeno zao i brutalan bend koji ne pristaje na kompromise.

Treći kultni naziv pripada američkom black metal bendu Absu pod vodstvom legendarnog Proscriptora McGoverna. To je bend koji odličnu glazbenu podlogu spaja s bogatom tekstualnom tradicijom. Okrarakterizirao se kao “occult mythological metal”. Uživo je dokazano jedan od najboljih bendova. Njihovi albumi Tara, The Sun Of Tiphareth i The Third Storm Of Cithraul smatraju se neospornim klasicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *