Loading...
NajaveNovosti

NAJVEĆI SVJETSKI ALTERNATIVNI FESTIVAL U VELIKOJ BRITANIJI U KOLOVOZU!

alt-festALT FEST, definitivno najveći alternativni festival na svijetu, održat će se kod Ketteringa u Velikoj Britaniji od 15. do 17. kolovoza ove godine, sa više od 180 bendova i nekoliko tematskih zona, poput Gotha, Metala, Steampunka i sl.
Neka od najvećih i kultnih imena ovih žanrova će se popeti na neku od bina Alt Festa: Marilyn Manson, Gary Numan, Cradle of Filth, The Cult, Arch Enemy, Fields of the Nephilim, Blutengel, VNV Nation, Paradise Lost, Satyricon, Alien Sex Fiend i još mnoštvo drugih. Pored toga, Alt Fest će pružiti ne samo bogat line-up, već i pravi cirkus s predstavama, burleskom i teatrom! Naravno, ni umjetničke duše neće biti zapostavljene, pa će posjetitelji moći učestvovati u radionicama, raznim stvaralačkim aktivnostima, tematskim šumskim predjelima i u pravom festivalskom shopping odjeljku.
Na festivalu je moguće kampirati 5 dana, ali i glampirati (što je nešto tipa luksuznog kampa), a oni koji najviše vole udobnost kreveta mogu uzeti smještaj u nekom od lokalnih hostela i hotela. Samo mjesto festivala je dostupno i udaljeno od centra Londona oko 55 minuta vlakom, a nije teško doći ni iz zračne luke Heathrow. Za sve informacije oko dolaska, smještaja i samog line-upa, preporučujemo službenu web stranicu festivala:

www.alt-fest.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *