Loading...
NajaveNovosti

NAJBOLJI POP CROONER MICHAEL BUBLE U BEČU, 25.1.2014.

Michael BubleSve je počelo na vjenčanju, na kojemu je mladi Kanađanin privukao pozornost zahvaljujući svojoj izvedbi “Mack The Knife”. Njegov glas, ali i njegova karizma su njegov zaštitni znak, svojim izvedbama stekao je obožavatelje u svim profilima društva. Iako spada pod vrstu tzv. ”
“croonera” što bi naši rekli pop šlageraja ili šansone, Buble je, ako jest zaista u tom žanru vrhunska klasa. Nije slučajno da je njegov prošlogodišnji dupli božićni album (koji je bio i naša preporuka) među top 3 najprodavanijih izdanja prošle a i još pokoje godine – Buble je naime od izlizanih blagdanskih standarda napravio vrhunski pop album.
Stoga ne čudi i da je još jedan od najvećih zabavljača današnjice, naša ovogodišnja zvijezda Maksimira, Robbie Williams snimio aktualni album po receptu Michaela Bublea i čak s njim snimio zajednički duet.
Michale Buble je trenutno na raspordanoj turneji kojom predstavlja odličan autorski studijski album “To Be Loved…” – Buble je u živo izvanredan zabavljač, čak se uspješno okušao i kao voditelj TV evenata, njegovi koncerti predstavljaju impresivna i nezaboravna iskustva. Najbliže nama, za sada jedini potvrđeni koncert će biti slijedeće subote, 25.1.2014. u Beču – karata ima još jako malo a za neke se pobrinuo i naš partner, agencija Art Travel koji nudi organizirani put na koncert, ukoliko ne želite propustiti ovaj vrhunski koncert. Više detalje na stranici https://www.facebook.com/ArtTravelCro?fref=ts.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *