Loading...
Novosti

NAGRADNA IGRA: TKO JE OSVOJIO NOVI ALBUM MARILYNA MANSONA?

NAGRADNA IGRA: TKO JE OSVOJIO NOVI ALBUM MARILYNA MANSONA?

Marilyn_Manson_-_The_Pale_EmperorMarilyn Manson predstavlja novi album! Svjetlo dana konačno je ugledao The Pale Emperor, njegov deveti po redu studijski album, izdan pod okriljem etiketa Hell etc./Cooking Vinyl/Universal Music.

S radom na novom albumu Manson je započeo još 2013. godine, uz producentsku pomoć Tylera Batesa, kojeg je upoznao na setu snimanja serije “Californication“.
The Pale Emperor donosi ukupno 10 novih pjesama, najavljenih singlovima “Third Day of a Seven Day Binge” i Deep Six“.

Kako je otkrio u jednom od intervjua, zvuk novog albuma opisao je ‘filmskim’ te otkrio kako će sadržavati elemente njegovih ranijih blues utjecaja te istovremeno zadržati nešto oštriji zvuk prijašnjih radova. Upravo u to se mogu uvjeriti i sami slušatelji – The Pale Emperor donosi jedno od zasigurno ponajboljih izdanja Marilyna Mansona.

Za hrvatske fanove album “The Pale Emperor” dostupan je i u digitalnom obliku, putem Deezer i Google Play servisa!

www.facebook.com/MarilynManson
www.marilynmanson.com

Universal Music Hrvatska i Venia-Mag nagrađuju vas novim albumom Marilyna Mansona “The Pale Emperor”!

Universal Music Croatia

Zbog izuzetnog interesa za nagradnu igru na našem portalu, Universal Music Hrvatska odlučio je dvoje naših čitatelja nagraditi albumom The Pale Emperor!

Slučajnim odabirom, novi album Marilyna Mansona osvojili su:
Davor Badurina iz Gundinaca i Dušanka Lacković iz Vrginmosta.  Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrade biti kontaktirani putem e-maila.

Čestitamo! 🙂

Svima Vam zahvaljujemo na doista velikom interesu za nagradnu igru i ne zaboravite da je novi album Marilyna Mansona u Hrvatsku stigao pod etiketom Universal Music Group,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *