Loading...
NajaveNovosti

NA OPROŠTAJNOM KONCERTU 18.10. VAYA CON DIOS VIP ULAZNICE RASPRODANE!

VayaConDiosGotovo mjesec dana prije velikog koncerta Vaya Con Dios, ulaznice za VIP sjedenje su rasprodane!!! Ako želite biti dio njihovog oproštajnog koncerta u petak 18. listopada u dvorani Dražena Petrovića požurite po svoje ulaznice!
U prodaji su ostale ulaznice za tribine (slobodno sjedenje) i ulaznice za stajanje (slobodno plesanje) za sve one koji žele uživati u velikim hitovima Vaya Con Dios na njihovoj posljednjoj turneji.
Cijene ulaznica: 200 kn stajanje parter, 220 kn sjedenje tribine

******
Dani Klein, žena koja vuče sve konce u grupi Vaya Con Dios, upravo je navršila 60 godina, objavila svoje memoare i odlučila odsvirati zadnju turneju Vaya Con Diosa. Zagreb je, na veliku sreću mnogobrojnih hrvatskih obožavatelja, uvršten na prestižnu listu gradova i država koje će ovaj legendarni belgijski sastav posjetiti u sklopu „Farewell tour“.
Koncert će se održati 18. listopada 2013. godine u dvorani Dražena Petrovića. Kako je ovo zadnja turneja tako će Vaya Con Dios predvođeni fenomenalnom Dani Klein odsvirati sve svoje hitove od “Just a Friend of Mine”, „What’s a Woman?”, “Nah Neh Nah”, “Don’t Cry for Louie”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Johnny”, “Don’t Break My Heart” i mnoge druge koje su godinama zauzimale prva mjesta na top ljestvicama. Grupa je to koja je ukupno prodala više od 7 milijuna albuma i više od 3 milijuna singlica. Njihove pjesme i danas su među najemitiranijim na radio postajama diljem Europe, a svoj zvjezdani status su potvrdili u Zagrebu prije šest godina kada su u dva dana rasprodali tri koncerta u dvorani Lisinski.
Njihova posljednja turneja ikad dovodi ih u Zagreb i ne propustite biti dio oproštajnog spektakla Vaya Con Diosa.

http://www.vayacondios.info/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *