Loading...
Novosti

MY DYING BRIDE POTPISALI ZA NUCLEAR BLAST

MY DYING BRIDE POTPISALI ZA NUCLEAR BLAST

Britanski metalci MY DYING BRIDE potpisali su ugovor s Nuclear Blast za svoj trinaesti studijski album.

Punih 27 godina, MY DYING BRIDE iz West Yorkshiera glas su beznadnih i slomljenih, kombinirajući lovljive zvukove s mizerijom i melankolijom. Sa svojim prepoznatljivim zvukom oblikovali su doom metal scenu kao rijetko koji izvođači integrirali i nježne melodije violine i growl nasilnog death metala u svoju glazbu dok su istovremeno uvijek ostali striktno vjerni sebi. Od ranih 1990.-ih, bendovi umovi i članovi osnivači Andrew Craighan i Aaron Stainthorpe pretočili su predivnu tugu u 12. studijskih albuma pjesmama epske dužine.

Kako MY DYING BRIDE rijetko napuštaju svoje mračne katakombe kako bi izveli live ritale, svaki koncert je vrhunac za sebe, a 22. travnja Britanci će izložiti svoj legendarni album “Turn Loose The Swans” u cijelosti na Roadburn festivalu. Zajedno s Shaunom “Winter” Taylor-Steels za bubnjevima i i posebnim pozadinskim osvjetljenjem bend će zatočiti nizozemsku binu i donijeti uistinu jedinstveno iskustvo.

Peaceville Records proslaviti će 25. obljetnicu MY DYING BRIDE-a s luksuznom tvrdo uvezenim 12-inčnim izdanjem s knjigom na 92 stranice u čast britanskih doom legendi. Ovo će izdanje donijeti pet albuma rariteta, rane radove, nove i nikad ranije dostupne pre-produkcijske demo snimke, bendove omiljene pjesme i live audio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *