Loading...
NajaveNovosti

MUKA, HESPERIAN DEATH HORSE I THE CANYON OBSERVER VEČERAS U MOČVARI

MUKA, HESPERIAN DEATH HORSE I THE CANYON OBSERVER VEČERAS U MOČVARI

Večeras će vam Muka, Hesperian Death Horse i The Canyon Observer poštenom dozom žestokih riffova i apsolutnom bukom začiniti večer. Treba napomenuti da će Muka isto tako i promovirati svoj novi materijal, što nikako ne treba propustiti.

Prije i nakon samog giga je slušaona koju će nam pripremiti Marko Kneža Knežević!

Muka
Osjećaj prisutan od početka vremena ovaj put progovara kroz petoricu glazbenika okupljenih oko vizije vječne borbe kritičkog uma i blijede, sive, nenadahnute okoline. Živi ste onoliko koliko patite, tako vas uči društvo, tako vas uče vaše duhovne vođe. MUKA je tu da raspiri u vama ljudskost, stremljenje ka slobodi, odbacivanje lažnog postojanja, lažnih idola i lažnih ličnosti. Kroz estetiku ekstremnih glazbenih pravaca koji se sjedinjuju u posebnoj atmosferi MUKA stvara glazbu koju je nepotrebno svrstavati u žanrovske okvire, kao što je bespotrebno promatrati život kroz prizmu zastarjelih dogmi i ispraznog morala.

The Canyon Observer
Vodeći slovenski predstavnici sludge/atmosferičnog/post-metala. Brutalna i ekstremna glazba popraćena “light showom” i energijom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Hesperian Death Horse
Eksperimentalni/post metal/sludge bend iz Hrvatske. Psihodelična atmosfera sa nihilističkom poezijom krasi opus HDH-a, te se savršeno preslikava i na “live” nastupima. Žestina i atmosfera koju pružaju samo vas vuče da čujete JOŠ!

FB EVENT

SATNICA
21:00 – Start
21:45 – Hesperian Death Horse
22:45 – The Canyon Observer
23:45 – Muka
00:30 – DJ Kneža

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *