Loading...
Novosti

MTV EMA 2012 NAGRAĐENI SAMO POPPERI, ROCKERA NIGDJE

Bila je to velika večer za EMA novopridošlicu country pop zvijezdu   Taylor Swift— debitirala je i nastupom na ovoj međunarodnoj muzičkoj ekstravaganciji, no osim toga je pobrala i tri nagrade i tako se izjednačila s EMA favoritom dječačkim popperom  za kojim vrište  tinejdžerice (naravno ne darkerice 🙂 Justinom Bieberom. Swift je pokupila: Best Live, Best Look i Best Female!

Justin Bieber je ponovio pobjedu za Best Pop i Best Male kao i Best World Stage (nećemo komentirati, konkurenti su mu bili RHCP, Artic Monkeys, Arcade Fire, Evanescence,  Snow Patrol…). Iako Biebs nije bio uživo u Frankfurtu gdje se event održavao, fanova mu nije manjkalo a i javio se via videom.

Kao i Swift, novopridošlica na EMA-u bila je i Carly Rae Jepsen: i kao performer, nominirana, a na kraju i nagrađena s dvije nagrade Best Song (“Call Me Maybe”, a koja bi druga) i Best PUSH. U.K. boy band One Direction dobili su također dvije nagrade Best New i  Biggest Fans.

Drugi put dodijeljena Worldwide Act otišla je u Aziju, kao i prethodna, ovog puta u Kinu: Han Gengu! s drugim superstarom iz  Azije K-pop senzacijom Psy-em nastupio je i pobijedio za Best Video za ‘Gangnam Style’.

Uh, ukratko da nema Best Rock kategorije u kojoj je nagradu odnio Linkin Park rockeri bi bili usamljena biljka u pustinji popa i dancea. Sva sreća da su uživo nastupali i Muse čiji je nastup bio jedan od najsvijetlijih (ako ne i naj) večeri.

Pogledajte neke od nastupa na ovom linku:   kliknite ovdje za video klipove!

Svi nagrađeni:

BEST FEMALE
Taylor Swift

BEST SONG
Carly Rae Jepsen – “Call Me Maybe”

BEST MALE
Justin Bieber

BEST LIVE
Taylor Swift

BEST LOOK
Taylor Swift

GLOBAL ICON
Whitney Houston

BEST VIDEO
PSY – “Gangnam Style”

WORLDWIDE ACT
Han Geng (Asia Pacific)

BIGGEST FANS
One Direction

BEST WORLD STAGE
Justin Bieber

BEST PUSH
Carly Rae Jepsen

BEST ALTERNATIVE
Lana Del Rey

BEST ELECTRONIC
David Guetta

BEST HIP HOP
Nicki Minaj

BEST NEW
One Direction

BEST POP
Justin Bieber

BEST ROCK
Linkin Park

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *