Loading...
Novosti

MTV BAND POWERED BY RAY BAN SJAJNO JE ZAPOČEO!

Nakon tjedan i pol velika regionalna akcija MTV Band 2012. Powered by Ray Ban skupila je više od stotinu prijavljenih izvođača i taj broj se iz sata u sat povećava!

Presjek bendova i solo artista koji su se dosad javili kaže da dolaze iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Zvukom su prilično šaroliki, od raznorodnih metala, old skul i pop punka, svih rock podžanrova, gitarističkih indie bendova, pa sve do klupske, plesne produkcije. Među njima su i demo bendovi, ali i grupe koje iza sebe imaju službena izdanja i respektabilan uspjeh. Reakcije glazbenika su odlične, ali tek su reakcije publike iznad svih očekivanja. Podrška prijatelja i znanaca vidi se u više od 2000 dosad prikupljenih glasova, ali i brojnim komentarima među kojima posebno upadaju u oči oni koje postaju fanovi bendova, dakle ljudi koji su na raznim koncertima slušali naše prijavljene artiste i sad ih javno podržavaju glasovima i porukama.

Iskustva prošlih natječaja govore nam da će MTV Band 2012 Powered by Ray Ban biti najmasovnije i najozbiljnije regionalno natjecanje. Prijave, podsjetimo, traju do 1. travnja 2012., a sve što je potrebno je poslati na adresu mtvband2012@mtv.com.hr SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt.

Najbolja 3 izvođača prema izboru publike i MTV žirija će se predstaviti živom svirkom u zagrebačkoj Jabuci tijekom svibnja, a najbolji od njih osvojit će i snimanje video spota u produkciji MTV-ja! Ponajbolji bendovi iz natječaja imat će priliku zasvirati i na nekom od ljetnih festivala u Hrvatskoj s kojima MTV surađuje.

 

MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN

www.mtv.com.hr/mtvband2012

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *