Loading...
Novosti

MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN

Ray Ban i MTV zajedničkim snagama pokreću regionalnu akciju koja će svim glazbenicima dati šansu da se pokažu na velikoj sceni! Bira se “MTV Band 2012 powered by Ray Ban”, solo izvođači ili grupe koji će imati priliku zasvirati na najvećim festivalima u Hrvatskoj i cijeloj regiji, a najbolji od njih osvojit će i snimanje video spota u produkciji MTV-ja!

“MTV Band 2012 powered by Ray Ban” je natječaj za mlade izvođače svih glazbenih stilova (rock, pop, elektronika, hip-hop…) koji traže svoj put do slave. Na natječaj se mogu prijaviti svi izvođači ili bendovi koji se žele probiti na lokalnoj i regionalnoj sceni i NIJE namijenjen samo demo izvođačima ili bendovima – mogu sudjelovati i svi koji imaju diskografsko izdanje. Još važnije od toga usmjereno je prema svim glazbenicima iz regije, dakle, iz Slovenije, Bosne I Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Uz prestižnu poziciju na sceni, najbolji bendovi će imati priliku predstaviti na najvećim festivalima u Hrvatskoj i u regiji. Partneri ovog natječaja su Hartera, Terraneo, Rokaj Fest, Mars, Atlantis, AMC, Seasplash, MunFest, Špancirfest i drugi. Najbolja 3 izvođača prema izboru publike i MTV žirija će se predstaviti živom svirkom u zagrebačkoj Jabuci početkom svibnja, a najbolji od njih osvojit će i snimanje video spota u produkciji MTV-ja!

 

Prijave za natječaj počinju 1. ožujka, a završavaju se 1. travnja 2012.

 

Kako se prijaviti na natječaj?

Na MTV e-mail adresu (mtvband2012@mtv.com.hr) potrebno je poslati samo link na SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt.

 

Na toj stranici bi trebale biti:

–         pjesme izvođača koji je u pitanju (broj pjesama nije ograničen)

–         fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču.

 

Pjesme (mp3), informacije i fotografije neće se primati e-mailom, a grupe koje svoje radove pošalju na taj način neće ući u konkurenciju.

Sve pristigle prijave odmah će biti uvrštene na natječaj i objavit će se ih na regionalnim sajtovima MTV-a. Listu grupa i izvođača objavljivat će se jednom tjedno, s naglaskom na prvih 20 (Top 20). Mjesto na ovoj listi jednako zavisi od glasova publike i glasova MTV žirija.

 

Posljednji Top 20 popis i imena 3 grupe ili izvođača koje će nastupiti početkom svibnja u zagrebačkom klubu Jabuka objavljuju se 15. travnja.

 

Više informacija potražite na www.mtv.com.hr/mtvband2012.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *