Loading...
Novosti

MRTVOZORNIK POTVRDIO KAKO JE UZROK SMRTI LINKIN PARK FRONTMANA VJEŠANJE, LINKIN PARK SLUŽBENO OTKAZALI TURNEJU NAKON SMRTI CHESTERA BENNINGTONA

MRTVOZORNIK POTVRDIO KAKO JE UZROK SMRTI LINKIN PARK FRONTMANA VJEŠANJE, LINKIN PARK SLUŽBENO OTKAZALI TURNEJU NAKON SMRTI CHESTERA BENNINGTONA

Mrtvozornik okruga Los Angeles potvrdio je kako je uzrok smrti Chestera Benningtona vješanje.

Tijelo LINKIN PARK frontmana otkrila je spremačica u glazbenikovom domu u Palos Verdes u Los Angelesu.

41-godišnjak se objesio o remen na vratima spavaće sobe u kći na adresi 2800 block of Via Victoria, rekao je glasnogovornik losangeleskog mrtvozornika Ed Winter u petak. Poluprazna boca alkohola pronađena je u sobi, no nije bila blizu njegova tijela, izjavio je Winter.

Nije bilo ni oproštajne poruke, prema Winterovim riječima.

Obdukcija još nije izvršena.

Bennington se borio s drogama i alkoholom dugi niz godina. U prošlosti je izjavio kako je razmišljao o samoubojstvu jer ga je kao dijete zlostavljao stariji muškarac.

LINKIN PARK su otkazali ranije najavljenu američku turneju, objavili su iz Live Nation. Turneja je otkazana dan nakon smrti Chestera Benningtona.

„Izuzetno smo tužni zbog vijesti o smrti Chestera Benningtona“, kažu promoteri turneji u poruci dodajući kako će povrat novca za ulaznice biti moguć na mjestima na kojima su kupljene te izražavaju sućut svima koji su pogođeni Chesterovom smrću.

One More Light turneja trebala je krenuti iz Mansfielda u Massachusettsu 27. srpnja.

Bennington je svoj posljednji koncert s LINKIN PARK odsvirao samo dva tjedna prije smrti, 06. srpnja u Barclaycard Areni u Birminghamu u Engleskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *