Loading...
Novosti

MOTÖRHEAD ONLINE AUTOMAT ZA KOCKANJE STIŽE U RUJNU

MOTÖRHEAD ONLINE AUTOMAT ZA KOCKANJE STIŽE U RUJNU

Motorhead @ Nova Rock, 2015, Samir-2152

Švedska tvrtka za razvoj casino igara NetEnt objavila je kako će treća igra u njihovoj Rocks seriji biti bazirana na MOTÖRHEADU.

„MOTÖRHEAD brend je sinonim za visokooktansku glazbu i ima jedan od zadnjih stvarno ikonskih loga u glazbi“, kaže Gabbi Landgdorf iz Global Merchandising Services. „Ace Of Spades“, koja će se naći na soundtracku, ne može biti bolja tematska pjesma za ovaj stil igranja i nadamo se da će ne samo fanovi nego i publika koja igra cijeniti ovu fanatastičnu igru koju stvara NetEnt.“

Novi MOTÖRHEAD online automat za kockanje, koji će doći sa soundtrackom bendovih najpopularnijih pjesama te mnogo bonus materijala koji referiraju na rad benda biti će dostupan u online casinu u rujnu.
NetEntova Rocks serija uključuje GUNS N’ ROSES online automat koji je izašao u siječnju i Jimi Hendrix automata koji će izaći u travnju.

MOTÖRHEAD vođa Lemmy razvio je ovisnost prema automatima za kockanje još u djetinjstvu. Štoviše, ime po kojem ga svijet poznaje ima veze s tom navikom i pitanje prijateljima „lemme (let me) borrow a quid until Friday.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *