Loading...
Novosti

MÖTLEY CRÜE PRIHVATILI ALS ICE BUCKET IZAZOV NA BINI

MÖTLEY CRÜE PRIHVATILI ALS ICE BUCKET IZAZOV NA BINI

Mötley CrüeKako se „ALS Ice Bucket“ izazov širi glazbenom industrijom, Mötley Crüe su se pridružili i izazvali neke poprilično velike bendove da učine isto.

Crüe su imali mnogo svjedoka budući da su izazov odlučili prihvatiti na bini u Virginia Beach. Nikki Sixx je prije svega pozvao publiku da snime video mobitelima ako je moguće. Prije nego su se zasuli ledom, ne samo da su izazvali KISS, DEF LEPPARD i AEROSMITH, već su ih izazvali da to učine na pozornici. Izazov upućen grupi KISS posebno je zanimljiv budući da je Nikki Sixx nedavno žestoko odgovorio Geneu Simmonsu na njegov komentar o depresiji, a Crüe su donirali i 10.000 USD od prodaje ulaznica za koncert za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze i pozvali svaki od izazvanih bendova da učini isto.
Dok se Def Leppard i Aerosmith još nisu oglasili, Paul Stanley je odmah na twitteru objavio da će njegov bend prihvatiti izazov.

„ALS Ice Breaker„ izazov je prikupio milijune za ALS istraživanja i nastavlja svoj zadatak biti popularno oružje za podizanje svijesti o ovoj bolesti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *