Loading...
Novosti

MÖTLEY CRUE BUBNJARA TOMMY-JA LEE-A NAVODNO JE NAPAO NJEGOV 21-GODIŠNJI SIN

Tommy Lee kaže kako se našao u sukobu sa svojim 21-godišnjim sinom Brandonom u kojem je MÖTLEY CRÜE bubnjaru ozlijeđena usnica.

TMZ izvještava kako je Brandon navodno udario Tommyja u lice u glazbenikovom domu braneći se u pijanoj svađi, no Lee je opovrgnuo te navode tweetajući: „Moja zaručnica i ja bili smo u krevetu kada je u sobu upao moj sin i napao me. Zamolio sam ga neka napusti kuću no udario me do nesvijesti. Pobjegao je od policije. TO je istina“.

55-godišnji bubnjar postavi je fotografiju svoje krvave i natečene usnice na Instagram, no kasnije ju je obrisao.

„Moje srce je slomljeno. Možeš svojoj djeci dati sve što su ikada željeli u cijelom svom životu i ipak se okrenu protiv tebe“, napisao je Lee ispod fotografije.

Prema People, službenici iz ureda šerifa okruga Los Angeles odgovorili su na incident u Leejevom domu u Calabasasu u Kaliforniji u ponedjeljak navečer. Tommy je iste večeri prevezen u bolnicu.

U vezi s incidentom još nema uhićenja, no Brandon je imenovan osobom od interesa u istrazi koja je u tijeku i surađuje s policijom.

Brandon je jedno od dvoje djece koje Tommy ima s Pamelom Anderson. Mlađi sin ima 20 godina i zove se Dylan.

Tommy je trenutno zaručen za Vine zvijezdu Brittany Furlan, 31, koja je nakon incidenta tweetala: „Naslije NIKADA nije odgovor. Bez obzira na situaciju. Ljudi trebaju naučiti razgovorom riješiti stvari, ne udarcima. To nije nužno i ne rješava ništa“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *