Loading...
NajaveNovosti

MOSAKU I LETARG OVOG ČETVRTKA U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

MOSAKU I LETARG OVOG ČETVRTKA U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

Moskau, performativno-glazbeno-umjetnički kolektiv i kantautor Letarg održat će u četvrtak 20.10. s početkom u 21 sat koncert u Vintage Industrial Baru.

moskau_i_letarg

Moskau je jedinstveni kolektiv koji glazbu voli kombinirati s ostalim umjetnostima, a najviše s performansom. Ivan Gundić, Pavle Bojanić, Ivan Laić i Ivan Grobenski čine osnovnu maticu benda koja se prema zahtjevima kreativnosti povećava na i do petnaest članova koji barataju instrumentima kao što su harmonika, saksofon, industrijalne udaraljke, bicikl, klavijature.
Moskau je do sada izbacio četiri službena izdanja – “Moskau EP” (2010.), EP “Red” (2015.) te albume “Dirty Ground” (2015.) i “Gospel Machine” (2016.). Svi su oni sa zanimanjem i pozitivnim reakcijama prihvaćeni od publike i kritike kako u Hrvatskoj, tako odnedavno i u susjednoj Sloveniji.

Letarg je zapravo kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom u sastavu Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec, u tipičnoj rock formaciji, na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretira svoje pjesme. Riječ je tu o pop pjesmama koje svojom jednostavnošću pokušavaju natjerati na ples, ali i iznenaditi sa svojom kreativnošću i lucidnošću.
Letarg iza sebe ima dva dugosvirajuća izdanja: “Paravan” (2014.) i “Faze budnih sanjara” (2016.)

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 25 kn, a na dan koncerta iznosit će 40 kn. Ulaznice za koncert Moskau i Letarg potražite u Kavezu (Savska 160) , Dirty Old shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *