Loading...
Novosti

MORRISSEY STIŽE U ZAGREB! U HRVATSKOJ ĆE IMATI ZADNJI KONCERT EUROPSKE TURNEJE

MORRISSEY STIŽE U ZAGREB! U HRVATSKOJ ĆE IMATI ZADNJI KONCERT EUROPSKE TURNEJE

MorrisseySlavni pjevač legendarne britanske grupe ‘The Smiths’, Steven Patrick Morrissey, svjetski poznat samo kao Morrissey, neplanirano će produžiti turneju “World Peace Is None of Your Bussiness” nastupom u Zagrebu 11. prosinca, dan nakon koncerta u Beogradu, a to će biti ujedno i njegov posljednji koncert na turneji.

Zagrebački koncert Morrisseyja u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, u godini kada INmusic festivalobilježava svoj deseti rođendan, evocira njegov nastup na Šalati 2006. godine, kada je slavni glazbenik nastupio u sklopu ovog festivala.

Ulaznice za koncert po cijeni od 229 + transakcijski troškovi već se mogu kupiti online, a uskoro će se naći i na prodajnim mjestima.

Morrissey aktualnom turnejom promovira svoj istoimeni najnoviji album kojim je postigao čak drugo mjesto na britanskoj top ljestvici albuma, ali je američki dio turneje ostao zapamćen po prekidima zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Njegovi brojni obožavatelji nagađaju kako bi ova turneja mogla biti posljednja jer je prije dvije godine Morrissey najavio kako se namjerava povući sa scene kad napuni 55 godina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *