Loading...
Novosti

MOONSPELL PRODULJILI UGOVOR S NAPALM RECORDSOM

MOONSPELL PRODULJILI UGOVOR S NAPALM RECORDSOM

moonspell_2015Prvo su tamom obavili svoju rodnu zemlju, a onda su u tamu zavili i cijeli svijet svojim prekretničkim albumima kao što su ‘Irreligious‘ ili čak ‘Night Eternal‘.
Nakon uspješnog objavljivanja svog jedanaestog studijskog albuma ‘Extinct‘ u ožujku ove godine, koji je ostvario veliki uspjeh na top-ljestvicama, portugalski dark metal pioniri Moonspell su odlučili produljiti svoj ugovor s diskografskom kućom Napalm Records.

Produljenje ugovora je prokomentirao pjevač i idejni predvodnik benda, Fernando Ribeiro: “Moonspell je stigao do zanimljivog trenutka našeg života kao benda pa smo nakon objavljivanja Extincta osjećali kao da nam je veo skinut s očiju te smo odlučili surađivati samo s ljudima koji vjeruju u našu glazbu i koji vide izvan granica i koji se mogu izdići iz mutnih voda u koje je zapao glazbeni business ovih posljednjih godina. S time na pameti odlučili smo udružiti snage s Napalmom jer oni VJERUJU u nas, jer se usuđuju pustiti nas da radimo sa našom glazbom što želimo i drže se svoje riječi. Možda nismo potpisali krvlju, ali sve se u pravo vrijeme posložilo pa ovu vijest s velikim zadovoljstvom i vjerom u budućnost možemo prenijeti i našim fanovima. Budućnost možda jest mračna, ali bez pravih ljudi, kao što su oni koji rade za Napalm, ne bi bilo ni sutra.

Ponosni smo što je jedan od najuzbudljivijih i najinovativnijih metal bendova produljio suradnju s Napalm Recordsom. Put kojim smo zajedno krenuli prije dva albuma će se nastaviti i nećemo se štedjeti kako bismo učili da ovi portugalski vukovi rastu i u budućnosti!” ~ komentar Napalm Recordsovog potpredsjednika Thomasa Casera.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *