Loading...
Novosti

MOONSPELL OBJAVILI DETALJE NADOLAZEĆEG ALBUMA

MOONSPELL OBJAVILI DETALJE NADOLAZEĆEG ALBUMA

MoonspellMOONSPELL, jedni od rijetkih pionira stila još ovdje, suvremeni velikani, i sa više od 20 godina iza sebe, potpisuju svoje duše daleko na lunarnoj strani kada idu duboko u pisanje albuma!

MOONSPELL-ov novi album „Extinct“ koji će izaći za Napalm Records u ožujku 2015. je glazbeni i emotivni manifest! Vraća T od Tama u Dark Metal. Prava je lekcija za nove generacije Goth Metala u tome kako je odsviran i kako se osjeća tijelom i dušom; lekcija koju uče od nikog drugog do naše portugalske gospode vukova.

„Extinct“ će biti uzoran i ostaviti će duboki trag na scenu i fanove jednom kad ugleda svjetlo dana u ožujku 2015. Producirao ga je Jens Bogren (Katatonia, Amon Amarth, Opeth i Paradise Lost) u švedskom slavnom studiju Fascination Street, a popis pjesama na albumu je:

1. UNTIL WE ARE NO MORE (BREATHE)
2. MEDUSALEM
3. FUNERAL BLOOM
4. DOMINA
5. LA BAPHOMETTE
6. THE LAST OF US
7. A DYING BREED
8. MALIGNIA
9. EXTINCT
10. THE FUTURE IS DARK

Dostupan kao Mediabook, Jewelcase, special limited deluxe edition i LP.

Ostanite začarani i ne zaboravite rezervirati ulaznice za bendovu nadolazeću europsku headlinersku turneju (Road to Extinction) sa posebnim gostima SEPTIC FLESH. Datumi + info o ulaznicama + info o VIP ulaznicama dostupni su ovdje!

Potvrđeni su i portugalski datumi turneje. 27. ožujka bend će svirati  svom gradu u prestižnom Lisbon Coliseum te će se vratiti u Porto 28. ožujka u Hard Club. Oba koncerta u organizaciji su Everything is New, vodećih portugalskih promotera. Portugalski vukovi, osigurajte svoje ulaznice za ove gigantske koncerte sa Septic Flesh!

Više informacija slijedi  – PREPARE TO BE EXTINCT!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *