Loading...
NajaveNovosti

MOONSPELL 4.10. U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

MOONSPELL 4.10. U VINTAGE INDUSTRIAL BARU

Portugalske gothic metal legende Moonspell će 04. listopada u sklopu „Road to Extinction“ turneje nastupiti u zagrebačkom Vintage Industrial Baru uz čak tri predgrupe; The Foreshadowing, Eleine i Phantasmagoria.

moonspell_zagreb_2016

Moonspell su objavili deset studijskih albuma, od kojih je posljednji, Extinct, objavljen u ožujku prošle godine. Sa Extinctom se Moonspell vratio u svoje darkerske vode do toga da singl „Medusalem“ neodoljivo podsjeća na The Sisters Of Mercy, no u prepoznatljivom Moonspell ruhu. Promotivna turneja „Road to Extinction“ je još uvijek aktualna i u sklopu njenog petog nastavka će Moonspel svratiti 04. listopada u zagrebački Vintage Industrial Bar, dok će dan prije nastupiti u klubu Mostovna u Novoj Gorici, a dan kasnije u beogradskom Domu Omladine.

Kao gosti će na sva tri spomenuta koncerta nastupiti čak tri grupe; gothic doom metalci The Foreshadowing iz Rima koji predstavljaju svoj novi album „Seven Heads Ten Horns“ (Cyclone Empire Records), švedski symphonic metal band Eleine kojeg predvodi istoimena pjevačica i zagrebačke goth rock legende Phantasmagoria; tako da je ovo u biti pravi mali goth metal festival!

Početak koncerta je najavljen za 19 sati, a cijena ulaznica iznosi 150 kn u pretprodaji, dok će na ulazu koštati 170 kn. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar, Radićeva 25.
U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A.
On line: On Parole, Eventim sistem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *