Loading...
Novosti

MONSTER MAGNET: OBJAVLJEN VIDEOSPOT ZA „EJECTION“

Prije dva tjedna MONSTER MAGNET su premijerno izbacili drugi singl s nadolazećeg albuma „Mindfucker“ – opasno dobru, nabrijanu „Ejection“ u verziji glavnog pjevača grupe HAWKWIND Roberta Calverta. Izvorna pjesma je istinski klasik 70-ih i najbolji pokazatelj za očekivanja od jedanaestog studijskog albuma grupe MONSTER MAGNET.

Stoga nije neobično da Dave Wyndorf i ekipa donose kozmički kaos svojim novim videouratkom koji je posvećen začetnicima space rocka HAWKWINDU i ujedno jasan odraz grmljavine i seizmičkih zvukova s albuma „Mindfucker“. Pogledajte videozapis u nastavku.

„Mindfucker“ je u objavi za medije opisan kao „različit, istovremeni korak naprijed i nazad naspram korijenju hard rock glazbe, zapaljen nepretencioznim razdobljem proto-punka. Raketno brz, brutalan kako u zvuku tako i u duši, „Mindfucker“ je pravi pogodak! Album ima potencijal iznenaditi i pobuditi ljubav za žanr, istovremeno dajući ljubiteljima sludge i stoner glazbe točno ono što su priželjkivali od novog albuma grupe MONSTER MAGNET.“

Popis pjesama s albuma „Mindfucker“

01. Rocket Freak
02.Soul
03. Mindfucker
04. I’m God
05. Drowning
06. Ejection
07. Want Some
08. Brainwashed
09. All Day Midnight
10. When The Hammer Comes Down

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *