Loading...
NajaveNovosti

MOČVARNI HALLOWEEN PARTY – ŠTALA BY DJ MARIO KOVAČ

upad: 30 KN

Šank akcija: Pelinkovac (0,03 L) = 6 KN.
Happy hour prvih sat vremena rada kluba: Ožujsko točeno (0,5 L) 12 KN, Bambus (0,3 L) 12 KN.

Nekoć davno, u pretpovijesna vremena, plemena Halloweena su zajedno slavila svoju obljetnicu posljednjeg dana listopada uoči Dana mrtvih. Zajedno su na plesnom podiju obitavali masni rockeri, prljavi punkeri, uglađeni šminkeri, nabonbonirani raveri, headbanging metalci, ludi trasheri i slučajni prolaznici te su svi uživali u zvučnim bakanalijama ekumenske glazbe koja je spajala nespojivo: ruku uz ruku iz zvučnika treštali su ABBA i ZZ Top, Tajči i Motorhead, Ramonesi i Novi fosili, Danijel Popović i Michael Jackson i mnoge druge neobične kombinacije.

No, zločesti čarobnjak ZAMPeon tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća razdvojio je plesne podije posvadivši međusobno plemena Halloweena te su tako u ta mračna vremena svi zasebno plesali na odvojenim malim tulumima i plesnjacima zatvoreni u svoje getoizirane skupine. Na taj način, scena se počela osipati te su mnogi mladi razočarani ljudi odlazili uhom za kruhom na daleke plesne podije Irske, Novog Zelanda, Islanda i sličnih destinacija.

Srećom, dolaskom novog tisućljeća, pojavio se dobrohotni vrtni trol pod imenom DJ Mario Kovač koji je, polako i postepeno, na posvećenom zemljištu kluba Močvare vratio Halloween u svoj prvobitni oblik spojivši zvukovno razdvojene entitete u jedan. ONE HALLOWEEN PARTY TO RULE THEM ALL! Večeras slavimo to Jedinstvo, stoga izvadite iz ormara kostime vještica, vila, čarobnjaka, trolova, čudovišta, zombija, vampira, medicinskih sestara, političara i ostalih mitoloških bića te se ujedinimo na Močvarinom plesnom podiju! Oni koji ritualno dolaze svake godine, znaju o čemu pričamo. Oni koji nikada nisu bili na najboljem Halloween tulumu, spremite se za iznenađenje!

OSVOJI BESPLATAN UPAD!
Na zid Facebook eventa stavi post “Želim upad na Halloween u Močvari”, a mi ćemo uz pomoć www.random.org podijeliti 10 besplatnih upada. Dobitnike objavljujemo do 18h na dan događanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *