Loading...
Novosti

MOČVARA: PODRŽI SCENU! 05.09.

Podrži scenu! je koncertni program koji je u klubu Močvara. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.
Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen – predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja – punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju.
 
UPAD: 0 KN
www.mochvara.hr/podrziscenu // podrziscenu@mochvara.hr
 
05.09. sviraju:
 
DUSKBURN (doom/sludge metal, Zagreb)
duskburn1.bandcamp.com

Već dugostojeći bend iz Zagreba. Trenutno izbacili hvaljen EP. Proždrijet će vas svojim disonancama, ritmovima i zlim zvukom.
 
HESPERIAN DEATH HORSE (post-metal/sludge/black, Zagreb)
hesperiandeathhorse.bandcamp.com

Kvartet iz Zagreba koji je nedavno izdao album za jednu američku kuću. Već upoznato očekuje se crn težak zvuk,mrak, tuga i buka.
 
EMPHASIS (post-metal/progressive, Čakovec)
music.geengerrecords.com/album/gliding-over-all

Trio iz Čakovca prepun epskih melodija i promjena ritmova. Za ljubitelje žestoke melankolije na pragu post-rocka kao stvoreno.
 
Link:
www.mochvara.hr/program/info/podrzi-scenu!-130905
 
Cijene pića u Močvari su povoljne. Pivo već od 12 kuna, chekiraj cjenik.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *