Loading...
NajaveNovosti

MIST STIŽE NA GOOD VIBRATIONS

MIST STIŽE NA GOOD VIBRATIONS!

Treća epizoda četvrte sezone Good Vibrationsa, koja će se održati 30. rujna, donosi još jednu inozemnu poslasticu – Jex Thoth! Kao predgrupa će premijerni gig imati zagrebački doom metalci Black Monastery, a uz njih će nastupiti i slovenski doom metal bend MIST.

jex_thoth_mist_gv_2015

JEX THOTH je američki doom metal/psychodelic rock bend osnovan 2007. godine pod imenom Totem. Bend izbacuje jedan EP i uskoro mijenja ime u Jex Thoth. Nakon toga izlaze im još dva full albuma, dva EP-a i jedan split singl s Pagan Altarom. Bend predvodi karizmatična frontmenica Jex, a trenutnu postavu čine još Matt Jacobs (gitara), Nico Kain (gitara), Danny Gonzalez (bass) i Nick Johnson (bubnjevi). Aktualni album Blue Moon Rise objavljen je 2013., a na zadnjoj turneji bend je nastupao širom zapadne Europe zajedno velikanima Blues Pills i Truckfightersima.

MIST je slovenski doom/heavy metal bend osnovan 2012. originalno kao all-female sastav. Kao uzore navode bendove Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Coven, Saint Vitus… Do sada su dijelili stage s velikanima poput Saint Vitus, Orange Goblin, Avatarium, Mount Salem, Uncle Acid & The Deadbeats, Helstar, Officium Triste, Ophis and Cauchemar. Nastupali su već u Austriji, Italiji, Belgiji, Nizozemskoj, te na doom festivalima na Malti i u Njemačkoj. Iza sebe imaju jedan demo, koji je doživio već tri CD izdanja zbog velikog interesa fanova i odličnih kritika, a ove godine im je izašao i hvaljeni EP „Inan“, kojeg će ovom prilikom u Zagrebu i promovirati.

BLACK MONASTERY je zagrebački novoosnovani doom metal bend iznikao iz Plejs kolektiva. Momci koji čine ovaj bend su već svima dobro poznati iz bendova i projekata poput LIV-a, Mrtvog Petka i Out Of The Voida (Black Sabbath tribute). U narednom periodu pred koncert možete očekivati premijerne snimke/teasere koji će dati obrise onoga što možete očekivati na njihovom premijernom nastupu.

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *