Loading...
NajaveNovosti

MILICA I URBAN NA RUČKU KOD VLASTE DELIMAR

Vlasta Delimar Damir Urban Milica Czerny Urban_1Pozivu na druženjeVlaste Delimar nisu mogli odoljeti ni poznati riječki glazbenik Damir Urban i njegova supruga Milica Czerny Urban koji su „kliknuli“ na prvu s legendarnom umjetnicom. To ni ne čudi jer ovaj uigrani par zajedno surađuje na mnogobrojnim umjetničkim angažmanima te su na jučerašnjem ručku, na mobilnoj pozornici ispred MSU-a, imali „na meniju“ pregršt tema za razgovor. Samim time postali su dijelom Vlastinog performansa „Poziv na druženje“ u sklopu njene retrospektivne izložbe „To sam ja“ koja traje sve do 31. srpnja kada završava i projekt „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ čiji je dio i Urban sa svojom četvorkom. Unatoč brojnim poslovnim obvezama, Urban i Milica imali su dobar razlog predahnuti uz inspirativan razgovor s jednom od najvećih umjetnica Hrvatske te biti dijelom njenog performansa prije današnjeg Urbanovog koncerta na krovu MSU-a koji počinje u 21:00 sat.

„Poziv na druženje“ samo je dio performansa „Moj privremeni dom“ u sklopu kojega Vlasta Delimar za trajanja izložbe „To sam ja“ živi u samom izložbenom prostoru prikazujući trideset godina vlastitog djelovanja. Stoga svi ljubitelji umjetničkog izričaja Vlaste Delimar ali i svi ostali znatiželjni građani imaju priliku družiti se s Vlastom tijekom trajanja programa „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ svakim radnim danom, osim ponedjeljka, od 11 do 21 sat, a subotom od 11 do 24 sata sve do kraja MSUove ljetne sezone koja završava Vlastinom rođendanskom zabavom 31. srpnja.

A oni u potrazi za dobrom glazbom mogu već danas uživati u koncertu Urban & 4 na krovu MSU-a u 21:00 sat za koji se već sada traži ulaznica više. Stoga ne gubite vrijeme i osigurajte ljetni provod u MSU po pristupačnih 79 Kuna koji uključuje koncert, izložbu i jedan od hit filmova sezone.

Dodatne informacije i svježe vijesti o projektu „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ možete potražiti na: www.msu.hr ili na 24sata.hr/ljetoumsu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *