Loading...
Novosti

MICK JAGGER POHVALJEN ZBOG TAJNE POMOĆI PUNK ROCK LEGENDI

Mick JaggerU nedavnom intervjuu, legenda John Lydon otkrio je vrlo zanimljivi detalj koji se odnosi na Sir Micka Jaggera. Otkrilo se da dok je Sex Pistolsov Sid Vicious čekao suđenje za ubojstvo svoje djevojke Nancy Spungen, Jagger  je platio pravne troškove.

U jesen 1978. godine Vicious je optužen za ubojstvo Spungen koja je pronađena mrtva u sobi koju je dijelila sa Viciousom u hotelu Chelsea u New Yorku. Prema intervjuu koji je Lydon dao za Daily Mail: ”Mick Jagger je upao tamo i doveo odvjetnike za u sidovo ime”, rekao je. ”Mislim da Malcom (McLaren, Sex Pistols menadžer) nije pomaknuo prstom. Jednostavno nije znao što da napravi.” Lydon je dodao: ”Zbog toga mi se jako sviđa Mick Jagger”.

Vicious će preminuti samo kratka četiri mjeseca kasnije od predoziranja heroinom. ”Nancy Spungen je bila gnusna, odurna osoba”, nastavlja Lydon. ”Njezina smrt je sva zavijena misterijom. No to nije stvarna misterija. Ako se posvetiš drogama i narkoticima na takav način nesreće će se dogoditi”.

Lydon priznaje da osjeća veliko poštovanje prema Jaggeru. ”Bilo je aktivnosti iza scene pod vodstvom Micka Jaggera, pa mu plješćem. Nikada to nije iskoristio kao prednost za sebe u javnosti”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *