Loading...
Novosti

MICK JAGGER I PAUL MCCARTNEY PRIDRUŽILI SE IMENIMA NA DAVID BOWIE MEMORIAL KONCERTU

MICK JAGGER I PAUL MCCARTNEY PRIDRUŽILI SE IMENIMA NA DAVID BOWIE MEMORIAL KONCERTU

mick-jagger

Mick Jagger i Paul McCartney među imenima su koja će nastupiti na ranije planiranom tribute događaju koji se pretvorio u memorijalni koncert za Davida Bowiea. Koncert na kojem će se izvoditi glazba Davida Bowiea njemu u čast planiran je za 31. ožujka u Carnegie Hall. Tada je Bowie preminuo u nedjelju 10. siječnja nakon 18-mjesečne bitke s rakom i koncert se pretvorio u koncert sjećanja.

„Neočekivana smrt Davida Bowiea pretvorila je ovaj koncert na kojem smo radili zadnjih sedam mjeseci u koncert sjećanja“, rekli su organizatroi putem Music of David Bowie službene web stranice.

Bowie je prvi puta svirao u Carnegie Hall u rujnu 1972. na jednoj od prvih stanica svoje američke turneje sa Spiders from Mars.

Bowie je upravo objavio „Blackstar“, svoj 25. studijski album u petak, dva dana prije svoje smrti. Prognoze o dijagnozi raka koju je imao bile su toliko privatne da ni glazbenici koji su s Bowiem radili na projektu nisu znali.

Elton John, AnnWilson iz Heart, Bob Dylanov sin Jacob i Perry Arell iz Jane’s Addiction samo su neka od imena koja će se pojaviti na odmah rasprodanom memorijalnom koncertu u ožujuku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *