Loading...
Novosti

MICHAEL MONROE O MÖTLEY CRÜE FILMU ‘THE DIRT’: „SUMNJAM DA JE ISTINA TO ŠTO SE ZAISTA DOGODILO“

Michael Monroe kaže kako sumnja da biografski film Mötley Crüea „The Dirt“ istinito portretira ikone rocka 1980-ih. Nekadašnji frontman Hanoi Rocksa upitan je za komentar filma u svjetlu toga da je Mötley Crüe frontman Vince Neil 1984. godine prouzročio prometnu nesreću u kojoj je poginuo njegov suputnik, Hanoi Rocks bubnjar Nicholas „Razzle“ Dingley.

Michael Monroe je rekao: „Ne. Nikada nisam pročitao knjigu (na kojoj se temelji film). Nisam zainteresiran za taj bend. Zašto se zamarati? Za mene, to je ništa. Ne kažem to zbog nesreće ili nečega poput toga. Jednostavno nisam zainteresiran. Nikada nisam bio zainteresiran, n i prije nesreće niti  nakon. To je bio tragičan događaj koji se dogodio no sumnjam da je istina to što se zaista dogodilo. Ljudi mi kažu: ‘Oh da, Razzle je u filmu.’ Stvarno? Jesu li spomenuli i dvojicu tinejdžera koji su ostali paralizirani od vrata naniže?“

Vince Neil je prouzročio prometnu nesreću vozeći pijan u prosincu 1984. Zabio je svoj automobil u drugi automobil na Redondo Beach u Kaliforniji. Pritom je Razzle poginuo, a dva druga sudionika nesreće su teško ozlijeđena. Vince je optužen za ubojstvo vozilom i vožnju pod utjecajem alkohola. U krvi je imao 0,17 promila alkohola što je više od dopuštenog.  Odslužio je zatvorsku kaznu u trajanju od 30 dana kao i 5 godina roka kušnja i moraj je platiti 2.6 milijuna dolara odštete kao i odraditi 200 sati društvenog rada.

Monroe se 2004. godine osvrnuo na odluku Mötley Crüea da svoje glazbeni box set nazovu „Music To Crash Your Car To“ nazvavši taj potez izrazom nepoštovanja i referirajući na basista benda Nikkija Sixxa kao „plitkog“, „neukog“ i „glupog“.  Tri godine kasnije Monroe se javno ispričao Sixxu rekavši kako su njegovi „neugodni komentari“ o basistu bili „stvarno djetinjasti i glupi“.  Godine 2011. Monroe je sa Sleaze Roxx rekao svoje mišljenje o događaju te noći: „To je bila nesreća i nažalost naš je bubnjar poginuo. O Vinceu Neilu nemam što reći. To je bila nesreća. Što se dogodilo, dogodilo se i to se ne može promijeniti. Svi su patili zbog te cijele stvari“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *