Loading...
Novosti

METALFEST HRVATSKA 2012: KELLER, INSANE

Slovenski thrash metalci Keller i mađarski rock/metalci Insane nova su imena na popisu izvođača za Metalfest Open Air Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu).

KELLER

Keller je ‘po stažu’ mladi bend, nastao 2008. u Novoj Gorici, a već iste godine skreće pozornost na sebe na dvadesetak nastupa po Sloveniji, uključujući i one festivalske (Metalcamp, Paranoid Open Air, Haliaetum, Metal Kramp). Zahvaljujući svojim žestokim, ‘in your face’ nastupima, Keller pridobiva sve više fanova i postaje jedan od značajnijih bendova cjelokupune slovenske,  pa i regionalne metal scene.

INSANE

Bend Insane osnovali su 1999. godine Gabor Érsek i Oszkár Knapp, i tijekom svog se postojanja konstanto razvijao, evoluirajući kroz različite subžanrove metala i rocka. Do 2007. objavio je 3 studijska albuma, video spotovi su mu se prikazivali na na TV postajama, popularnost je rasla, što pokazuje podatak da su do tada iza sebe imali nastupe u više od 15 zemalja regije i šire, što se do danas popelo do broja 23, među kojima i u Hrvatskoj.

 

Ulaznice – JOŠ SAMO 12 DANA PO 359 KUNA/49 EURA:

Cijena ulaznica (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html) do 29.02.2012. je 359 kuna/49 eura (plus pretprodajna naknada), a dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama.

Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix (http://gigstix.com).

 

www.metalfest.eu

www.hr.metalfest.eu

www.facebook.com/metalfest.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *