Loading...
Novosti

METALFEST HRVATSKA 2012: ALESTORM POTVRDIO

Škotski heavy-metal pirati Alestorm na svojem će višegodišnjem uspješnom krstarenju po svjetskim morima i oceanima kormilo okrenuti i u pravcu Jadrana, a za stanicu svog pohoda odabran je zadarski poluotok Puntamika na kojem će se usidriti početkom lipnja (juna) 2012. godine (www.hr.metalfest.eu). Ne treba sumnjati da će tijekom kratkog boravka u Zadru na mnoge ostaviti nezaboravan dojam, da će biti pjesme, plesa i neograničenog veselja, baš kako to biva na nastupima sve poznatije i cijenjenije škotske družbe. Kao bonus svima, ovoga puta sve će se to događati u autentičnijem, morskom okruženju.

Early bird ulaznice (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html) se po cijeni od 299 kuna / 44 eura (plus pretprodajna naknada) mogu kupiti još samo do ponedjeljka, 31.10., dok će od utorka, 1.11.2011., pa do 29.02.2012. koštati 359 kuna / 49 eura (plus pretprodajna naknada).

Isto tako, od 1.11. bit će otvoren telefon 060 666 666, na kojem će se moći dobiti informacije vezane uz festival.

A uz brojne pogodnosti koje će nuditi svojim posjetiteljima, jedna od njih je i popust na usluge HŽ – a, s kojim je dogovorena suradnja. Svim putnicima, posjetiteljima Metalfesta Hrvatska 2012, HŽ će odobriti popust u visini  40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih putničkih, brzih i IC vlakova (osim za ICN (nagibne) vlakove). Popuste će moći koristiti posjetitelji koji kupe povratnu kartu iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj (minimalna udaljenost Zadra 25 km), kao i posjetitelji iz Slovenije, s kojom HŽ ima sklopljen poseban sporazum o prijevozu posjetitelja na kulturne i sportske manifestacije.

Line-up Metalfest Croatia 2012:

IN EXTREMO (www.inextremo.de)

BLIND GUARDIAN (http://www.blind-guardian.com)

KREATOR (http://www.kreator-terrorzone.de)

HYPOCRISY (http://www.hypocrisy.tv)

BEHEMOTH (www.behemoth.pl)

VADER (www.vader.pl)

DEATH ANGEL (www.deathangel.us)

LEGION OF THE DAMNED (http://www.legionofthedamned.net/2011)

ENSIFERUM (http://www.ensiferum.com)

ALESTORM (www.alestorm.net)

POWERWOLF (www.powerwolf.net)

BREZNO (www.myspace.com/breznospace)

DOOMED (www.myspace.com/doomedband)

ASHES YOU LEAVE (www.ashesyouleave.org)

RISING DREAM (www.rising-dream.net)

INFERNAL TENEBRA (www.infernaltenebra.com)

UNINVITED (www.myspace.com/uninvitedcro)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *