Loading...
Novosti

METALDAYS U SURADNJI S TRGOVAČKIM LANCEM HOFER

METALDAYS U SURADNJI S TRGOVAČKIM LANCEM HOFER

Nakon prošlogodišnje suradnje s Mercatorom, ove godine MetalDays ima novog partnera – jedno od najvećih imena u svojoj branši – trgovački lanac Hofer koji tako postaje novi službena festivalska trgovina.

metaldays_2015_hofer2

Kako bi se posjetiteljima olakšala kupovina, cijeli je dućan uključen u festivalski prostor što znači da ove godine neće biti šator-dućana. Hofer se nalazi na glavnom festivalskom ulazu, u bijeloj zgradi koju ćete prepoznati po velikom Hoferovom logu (pogledajte i kartu festivalskog prostora ispod teksta).

Osim što Hofer nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda, naši se putevi preklapaju i u aspektu društveno odgovornih i održivih projekata koji pokušavaju poboljšati naše djelovanje danas za bolje sutra. Iako NEĆE BITI OGRANIČENJA pri unošenju hrane iz drugih izvora (trgovina) u festivalski prostor, ipak vas najljubaznije molimo da svoje namirnice kupujete u Hoferu zbog ovih razloga.
Tvrtka Hofer slijedi isti put izvrsnosti; djeluje održivo i društveno odgovorno. Naš zajednički projekt visokog profila Danes za jutri (Danas za sutra) traži, osmišljava i provodi aktivnosti koje uključuju lokalnu sredinu u potpori i brzi za bolju i svjetliju budućnost. Hofer podupire lokalne tvrtke i obrte, udruge te nezavisne projekte diljem Slovenije, od vrtića, škola do svih ostalih kreativnih projekata.
Sigurni smo da je naša suradnja vrijedan i logičan korak naprijed kojem će slijediti još veće aktivnosti u smislu odgovornih pravila za zaštitu okoliša i brige za isti.
~ MetalDays tim

metaldays_2015_hofer

MetalDays će se ove godine održati od 19. do 25. srpnja. Ulaznice (festivalske, 3-dnevne, dnevne) možete kupiti na ovom linku.
Za više informacija posjetite: www.metaldays.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *