Loading...
Novosti

MENADŽER IRON MAIDENA O ZDRAVSTVENOM STANJU BRUCEA DICKINSONA

MENADŽER IRON MAIDENA O ZDRAVSTVENOM STANJU BRUCEA DICKINSONA

bruce_dickinsonRod Smallwood, Iron Maidenov menadžer, dao je izjavu o zdravstvenom stanju Brucea Dickinsona koju u potpunosti možete pročitati u nastavku:

Bruce me zamolio da zahvalim svima na enormnoj potpori i lijepim željama. Jako su ga dirnule i ohrabrile iskrene i osjećajne reakcije globalne obitelji fanova Iron Maidena.

Zračenje je kumulativno i zadržava se u tijelu oko tri tjedna nakon terapije, pa zato iako je Bruce završio svoju sedmotjednu terapiju, pretrpio je dugi period znatne boli i neugode. Sada s veseljem počinje s oporavkom, a bol i otekline će nastavljati popuštati u idućih nekoliko mjeseci kada će konačno moći otići na magnetnu rezonancu. Tek tada ćemo sa sigurnošću moći reći da je rak u potpunosti uništen. Prognoze su i dalje jako dobre i svi vjeruju u puni oporavak. Nakon magnetne ćemo izaći s novom službenom izjavom u prikladno vrijeme, najvjerojatnije krajem svibnja.

Bruceu će potom trebati nekoliko mjeseci da se vrati u punu formu. Ostatak ga benda, naravno, podržava i svi planovi vezani uz Maidene bit će doneseni ovisno o Bruceovom napretku.

Molimo vas da i dalje šaljete pozitivne misli. Jako ih cijenimo.

Hvala,

Rod Smallwood

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *