MEGADETH – BUBNJAR DIRK VERBEUREN POSTAO JE SLUŽBENO NOVI ČLAN MEGADETHA

MEGADETH – BUBNJAR DIRK VERBEUREN POSTAO JE SLUŽBENO NOVI ČLAN MEGADETHA
megadeth_2016

Megadeth je objavio novost kako je Dirk Verbeuren novi bubnjar u stalnoj postavi benda! Verbeuren, koji je prije dugo svirao u Soilworku, s Megadethom je već nekoliko mjeseci. Debitirao je s bendom uživo na festivalu Rock On The Range, pred otprilike 40,000 ljudi.

Donedavno su bubnjarske dužnosti pripadale Chrisu Adleru, koji je odradio i sve bubnjarske dionice na novom albumu „Dystopia“. Poznat je publici kao član Lamb of God pa je ova odluka promjene došla zbog njegove nemogućnosti nastupanja s oba benda.

Frontmen Megadetha, Dave Mustaine izjavljuje: „Chrisov doprinos će se osjećati kroz godine. Njegovo sviranje je revitaliziralo Megadeth, kao i njegov odličan prijedlog da Dirk Verbeuren nastavi bubnjati s nama. Ogromno hvala Chrisu, i želim veliku dobrodošlicu Dirku.“

Verbeuren je četrdesetogodišnjak, rođen u Belgiji, a sada živi i svira u Los Angelesu. Sa Soilworkom je svirao više od deset godina, a novim kolegama je poručio: „Dave, David (Ellefson, basist) i Kiko (Loureiro, gitarist), zahvalan sam na toploj dobrodošlici i oduševljen ovom prilikom da nastupam i radim badass glazbu s vama.“

Spomenuo je i Chrisa: „Chris Adler, hvala ti na upoznavanju s Megadethom – i na tvom ohrabrenju i podršci.“

Adler je također prokomentirao cijelu situaciju: „Bila mi je čast i zadovoljstvo pridružiti se mom najdražem bendu, biti dio njihovog povratka na vrh. Bilo mi je to nevjerojatno vrijeme sa svima koji su bili uključeni, od pisanja, aranžiranja i snimanja, do turneja i izrađenih prijateljstva na putu.
Nije bilo svađa ili drame, niti kakve skrivene priče. Megadeth treba i zaslužuje bubnjara na puno radno vrijeme, no koliko god bi to želio, ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme.
Što se mene tiče, veoma sam sretan što sam dio Lamb Of Goda, i što sam dobio šansu da ‘plešem na balu’ sa svojim herojima. Još ponekad ne mogu vjerovati kad se sjetim sebe kao klinca, otvarajući Megadeth albume…a sad sam alumni! Stvarno sam ponosan na to – i dalje ću biti njihov najveći obožavatelj.“

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

U skladu s propisima EU koristimo kolačiće (cookies). / We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok