Loading...
NajaveNovosti

MEGA BIKERS SUSRET NO.12 OD 8. DO 10.05. U SLAVNOSKOM BRODU

MEGA BIKERS SUSRET NO.12 OD 8. DO 10.05. U SLAVNOSKOM BRODU

mega_bikers_susretVatra, Let3, Kawasaki 3P, Teška industrija, Atlantida od 8. do 10.5.2015 na 12. Mega bikers-rock spektaklu u Slavonskom Brodu

Možda najveće okupljanje motorista, a i poklonika urbane glazbe u Slavoniji svake godine događa se u Slavonskom Brodu. Moto klub Brod je podigao standarde izuzetno visoko u organizaciji te mobilizirao i ujedinio čitav grad u projektu, koji je vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda i svake godine okuplja na tisuće posjetitelja iz regije i Europe.
U dosadašnjih 11 organiziranih susreta gostovalo je preko 50 velikih bendova iz Hrvatske i regije , a 2009. Gostovali su i legendarni URIAH HEEP. Tada je oboren rekord u posjeti nekog događaja u Slavonskom Brodu. Po procjeni bilo je oko 22000 ljudi, što je za grad veličine pedesetak tisuća ljudi upravo impozantna brojka.

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se i službeno na najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a naveče za vrhunsku zabavu i provod.
Utrka ubrzanja koje je sastavni dio Mega bikers susreta , od 2011. godine vozi se službeno za Prvenstvo Hrvatske u disciplini Moto-ubrzanje. Najposjećenija i najmasovnija utrka nije slučajno izabrana za prvu utrku sezone.

RASPORED:

PETAK 8.5.2015.
THE ROCKERI
KAWASAKI 3P
VATRA
LET 3
THE TRIO

SUBOTA 9.5.2015.
BACKUP
DIVLJI DJEČAK
DINO JELUSIĆ
THE TRIO
ATLANTIDA
TEŠKA INDUSTRIJA
PLAGIJAT

-UTRKA UBRZANJA – Zapadna vezna cesta u 12:00 sati
-DEFILE
-MOTO IGRE

Cijena ulaznice za ovaj trodnevni spektakl je samo 60 kn, motoristima je ulaz besplatan a svoje ulaznice potražite na ulazu manifestacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *