Loading...
NajaveNovosti

MASTODON OVOG PETKA U TVORNICI KULTURE

MASTODON OVOG PETKA U TVORNICI KULTURE

Nakon točno dvije godine, u Zagreb se ovog petaka, 16. lipnja, vraća jedan od najvećih i najznačajnijih metal bandova današnjice, divovi iz Atlante, Mastodon. Turneja koja prati novi album “Emperor Of Sand” dovest će ih u Tvornicu kulture.

Na novoj velikoj svjetskoj turneji, na kojoj će promovirati nadolazeće studijsko izdanje, “Emperor of Sand”, čiji je izlazak najavljen za posljednji dan ožujka, Mastodon se vraćaju jednoj od svojih omiljenih koncertnih destinacija. Gotovo je nevjerojatan podatak da band nikada nije nastupio nigdje u široj regiji osim u Zagrebu, gdje će im ovo biti već četvrto gostovanje. Na svom posljednjem posjetu Hrvatskoj, 13. lipnja 2015., band je rasprodao Tvornicu kulture i odsvirao jedan od najboljih klupskih koncerata u Zagrebu te godine uopće. Bio je to jedini nastup s dva bisa na cijeloj turneji te jedini na koji su se vratili na scenu nakon 10-minutnog zazivanja publike i odsvirali stari klasik “Blood And Thunder”.

Na turneju Mastodon kreću naoružani novim pjesama, ali i prebogatim katalogom starih klasika žestoke glazbe. Jedan od najintenzivnijih live bandova današnjice dolazi u klub koji dobro poznaju, pred publiku koja im je vjerna i koje je sa svakim novim dolaskom sve više. Njihov novi susret zakazan je za petak 16. lipnja.

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 150 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će biti dostupne po 180 kn.

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18,  Rockmark, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop, Varšavska 13, Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2ª, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *