MASTERS OF ROCK @ VIZOVICE ČEŠKA (10.07.-13.07.2014.)

Masters Of RockDvanaesto izdanje češkog hard rock/heavy metal festivala MASTERS OF ROCK ove godine održati će se u terminu od 10. srpnja do 13. srpnja. Lokacija festivala je dvorište R. Jelinek destilerije rakije. Donosimo vam novih 8 potvrđenih bendova: STRYPER, SEBASTIEN BACH, KORPIKLAANI, SERENITY, DOGA, SALAMANDRA, LEGENDY SE VRACI I THE SNUFF.

STRYPER je američki kršćanski glam metal bend iz Californie. Nastali su 1983. godine i do sada su izdali 9 studijskih albuma. Ovo će biti njihov prvi nastup na Masters Of Rock festivalu.

SEBASTIEN BACH je kanadski heavy metal pjevač koji se proslavio kao frontmen benda Skid Row. Nakon 1996. godine nastavlja solo karijeru. Prvi nastup u Češkoj rezerviran je za Masters Of Rock.

KORPIKLAANI je finski folk metal bend koji je već par puta nastupao na Masters Of Rock festivalu. Jako dobro upoznat s češkom publikom i definitivno će biti još jedna prava veselica.

Prije potvrđeni bendovi su: UNISONIC, ARCH ENEMY, BEHEMOTH, THE EXPLOITED, EPICA, DIE HAPPY, RUSSKAJA, ROCK SYMPHONY, FREEDOM CALL i VISIONS OF ATLANTIS, GRAND MAGUS, KROKUS, HELLOWEEN, TERRANA i SABATON.

Ulaznice za festival trenutno mogu se kupiti samo preko službenog portala festivala na stranici: www.mastersofrock.cz. Do kraja godine ulaznice biti će raspoložive i preko nekih od ticket portala.

Cijena ulaznice do 30.11. iznosi 42 eura / 320 kuna (u cijenu uključen trošak pošte i paypala)

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

U skladu s propisima EU koristimo kolačiće (cookies). / We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok