Loading...
NajaveNovosti

MAŠINKO, VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS, PANKREAS, MORTUS I DRUGI OVAJ TJEDAN U VINTAGEU

MAŠINKO, VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS, PANKREAS, MORTUS I DRUGI OVAJ TJEDAN U VINTAGEU

srijeda

srijeda 25.02.215. / start: 20:30  / Ulaz: 25 / 40 kn
GOOD VIBRATIONS: MOTUS, PANKREAS, G.A.D. & DJ KNEŽA VS. GOSPON HOOLIGAN

Legende zagrebačke i hrvatske punk scene, MOTUS, nastupit će po prvi put na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru. Povijest benda počinje u već davnoj drugoj polovici 80-ih godina prošlog stoljeća. Godine 1988. Izdali su prvi demo, a nakon toga su uslijedila još mnoga zapažena studijska izdanja. Danas postavu Motusa čine Hogar-vokal, Kizombie- gitara, Krumpa-gitara, Vanja-bass i Škrga-bubanjevi.
Uz Motus na najnovijem izdanju programa ‘Good Vibrations’  koji se vrti svake srijede u Vintageu, nastupit punk bendovi Pankreas i G.A.D., a cijelu priču pratit će DJ Kneža i Gospon Hooligan član benda Biciklići.

petak

petak 27.02.2015. / start 21:00 h /Ulaz 30 /  kn
MAŠINKO + FAJRUNT
Godinu dana nakon izlaska albuma “Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše”, rasprodane promocije u Ksetu i 50tak koncerta kroz cijelu HR, Mašinko 27.02. u Vintage Industrial Baru sprema svoj prvi veliki samostalni koncert.

subota

subota 28.02.2015. / Ulaz do 22 h besplatan, nakon toga 20 kn 10 kn studenti
VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS (TRIBUTE TO JIMI HENDRIX)

‘Guitar Heroes Nite’ programske večeri koje će se periodično događati subotom u Vintageu u subotu 28. veljače predstavalju tribute to Jimi Hendrix uz izvedbu jednog od najglasovitijih domaćih gitarista Vedrana Božića i grupe Rock Masters.
‘Guitar Heroes Nite’ je program u kojem će se veličati vrhunski gitaristi kao što su Eric Clapton, Jimmy Page, Jeff Beck…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *